Snap into Shape – Build’n Burn - ELIXIA
Elixia.fi -sivustolle
Liity jäseneksi

Snap into Shape – Build’n Burn

Terästä harjoitteluasi intensiivisellä ja täydellisellä treenillä, joka tuottaa näkyviä tuloksia ja hyvän mielen taitavien valmentajiemme valvovien silmien alla. Build’n Burn tarjoaa kaiken tarvitsemasi treenin 45 minuutissa.

ELIXIA
23. toukokuuta 2017

ELIXIA lanseerasi huhtikuun 2017 alussa uuden konseptin, Build’n Burn -tunnin. Tunnit koostuvat monipuolisesta yhdistelmästä voima- ja kestävyysintervalleja. Konsepti tehostaa rasvanpolttoa ja parantaa kestävyyttä. Tarkkaan suunnitellut lihaskunto-ohjelmat kehittävät myös lihasvoimaa tehokkaasti. Eikö kuulostakin mahtavalta!

Build’n Burn

45 minuutin intensiivinen ja tuloksia tuova treeni. Pienessä ryhmässä saat henkilökohtaista ohjausta, ja tulokset näkyvät.

Lue lisää Liity jäseneksi

ELIXIA Salmisaaressa, Länsiväylässä ja Espoonlahdessa työskentelevä Tuuli Kuittinen pääsi heti tuoreeltaan huhtikuussa kokeilemaan ELIXIA Kamppiin, miten treeni kulkee.

Treenin veti Kristine, joka työskentelee BnB-tuotteen parissa Norjassa, kouluttaa sekä ohjaa myös itse tunteja.

– Kristine on ihan huikea persoona ja upea esimerkki tavoitteellisesta harjoittelusta ja sen tuloksista. VAU! Tuuli kehuu.

Tunneille otetaan vain 16 osallistujan ryhmä. Se takaa tiiviin ja henkilökohtaisen ohjauksen.

– Sain Kristineltä paljon muun muassa tekniikkavinkkejä. Harjoittelu tapahtuu Build’n Burn -tilassa, jossa käytetään Skill Mill -juoksumattoa, TRX:ää, soutulaitetta, kahvakuulia ja painoja, Tuuli kertoo.

Harjoitukset perustuvat aina tiettyyn syketavoitteeseen. Tunnille on mahdollista hankkia sykevyö, jonka avulla voit seurata sykkeen pysymistä tavoitealueella. Näin saat treenaamisen intensiteetistä välitöntä palautetta. Tunti on kestoltaan 45 minuuttia, ja se toteutetaan kiertoharjoitteluperiaatteella.

– Tunti oli aivan huikea!! Tehokas ja lihaskuntoliikkeiltään haastava. Tunnilla on helppo pysyä mukana ja ilmapiiri on niiiin motivoiva! Sain keskittyä sataprosenttisesti omaan treeniini eikä tarvinnut yhtään miettiä, mitä pitäisi tehdä!

– Voin tämän päivän perusteella suositella Build’n Burn -tuntia jokaiselle, siitä jäi huippufiilis! Tunteja muuten löytyy ELIXIA Kampin lisäksi muun muassa Sellosta, Länsiväylältä ja Tikkurilasta. Ei muuta kuin treenille! Tuuli innostaa.

Tutustu valikoimaamme ja kokoa oma jäsenyytesi

Liity jäseneksi

Harjoittelu

Lue lisää aiheesta Harjoittelu →