Treenaa missä ja milloin haluat!

Online Training -palvelumme kautta parhaat ohjaajamme ja treenimme ovat aina käytettävissäsi. Eikö sinulla ole nettiyhteyttä? Ei hätää, ohjaajamme Rebecka antaa vinkkejä siitä, kuinka voit tehdä täydellisen treenin helposti paikasta riippumatta.
ELIXIA
Kategoria
Harjoittelu

Online Training

Treenaa missä ja milloin tahansa. Tarjolla on yli 80 ohjattua tehokasta harjoitusta.

Mikä Online-treeneistä on sinun oma suosikkisi ja kenelle se sopii?

– Mielestäni harjoittelun pitää olla monipuolista. Pidän monista erilaisista treeneistä, kuten Barresta ja Trigger Pointista. Jos pitää valita, niin yksi suosikeistani on Shape. Siinä yksi harjoitus sisältää periaatteessa kaiken, mitä tarvitaan. Se on yksi perustreeneistämme, jota olemme kehittäneet entistä paremmaksi.

Shapessa painottuu toiminnallinen voimaharjoittelu, jossa treenataan kestävyyttä, liikkuvuutta, vakautta ja koordinaatiota. Siinä korostuu jatkuva flow, sillä keskitymme enemmän liikkeeseen kuin yksittäisiin lihaksiin. Se tarkoittaa, että harjoitamme liikemalleja sen sijaan, että ajateltaisiin, että ”nyt treenataan hauista, nyt selkää” jne.

Shape-harjoittelu on leikkisää, ja samalla tulee treenattua kehon kaikkia toimintoja: liikkuvuutta, voimaa, tasapainoa, vakautta ja jäntevyyttä – yhtä aikaa.

Ota lapsista mallia!

Shape harjoittaa kehoa kaikissa liikkeissä, joita varten se on olemassa. Lapset ovat loistava esimerkki toiminnallisesta harjoittelusta. Heistä se on usein hauskaa. Siitä me aikuisetkin voisimme ottaa mallia!

Anna vinkkejä helpoista harjoituksista, joita voi tehdä missä tahansa!

– Kaikki sellaiset harjoitukset, joissa voit käyttää kehonpainoasi, ovat tosi hyviä: jalkakyykyt, askelkyykyt ja punnerrukset ovat klassikkoja. Viikonloppureissun aikana voit tehdä esimerkiksi punnerruksia puistonpenkkiä vasten. Jos otat lisäksi mukaan niin sanotun TRX-nauhan, saat koottua täydellisen treenin. TRX-nauhan voit sitoa vaikka puun ympärille ja tehdä sen avulla kaikkea soutuliikkeistä punnerruksiin, Rebecka vinkkaa.