Helppoa koko perheen treeniä rannalla

ELIXIAn Online Training -palvelun avulla sinun ei tarvitse viettää aurinkoisia päiviä kuntosalilla. Kesällä voit treenata missä ja milloin haluat. Ohjaajamme Scott kertoo Online Training -suosikkinsa ja neuvoo, miten rannalla käynnistä saa koko perheen yhteisen treenin.
ELIXIA
Kategoria
Harjoittelu

Mikä Online Training -tunneista on sinun suosikkisi? Kenelle se sopii?

Online Training

Treenaa missä ja milloin tahansa. Tarjolla on yli 80 ohjattua tehokasta harjoitusta.

– Suosittelen ehdottomasti Tabataa. Se antaa tehokkaan treenin lyhyessä ajassa. Minusta on turhauttavaa, kun aina sanotaan, ettei treenaamiseen ole aikaa. Kaikilla löytyy vartti päivässä Tabata - treeniin.

– Jos uskallat vielä lisätä tehoa, saat todella paljon vain vartin treenistä. Itselleni Tabatha toimii hyvänä lisänä, koska teen normaalisti paljon pitkäkestoista treeniä, juoksua ja pyöräilyä.

Anna vinkkejä helpoista harjoituksista, joita voi tehdä missä vain!

– Minulla on kolme lasta, ja kun olemme rannalla, yritän saada koko perheen mukaan treeniin. Otan vaimon reppuselkään ja teen kyykkyjä ja lyhyitä juoksukilpailuja seitsenvuotiaan esikoisen kanssa. Sitten otan kaksivuotiaan reppuselkään ja teen leuanvetoja.

– Se on hauskaa ja hetkittäin fyysisesti raskasta kaikille. Minusta on tärkeää toimia hyvänä esikuvana, jotta lapset näkevät, että liikunta on luonnollinen osa arkea. Treenin ei tarvitse olla monimutkaista. Moni tekee treenauksesta aivan turhan ison asian, Scott sanoo.

Lue myös: Treenaa rannalla