Personal Trainer

Personal Trainerimme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi lähtötasosta riippumatta.

Etsi Personal Trainer

Mitä haluat tavoitella?

Mitä PT-tapaamisessa tehdään?

Kaikilla PT:n kanssa harjoittelevilla jäsenillämme on erilaiset taustat ja tavoitteet. Kuitenkin kaikille yhteistä on, että he haluavat saavuttaa jotain treenaamisen ympärillä. Jokainen voi treenata personal trainerin kanssa ja sinä päätät, miten ja kuinka usein. Personal training -harjoittelu voi sisältää kaikkea tavoitteellisista treeniohjelmista, painonpudotukseen, vammojen ennaltaehkäisyyn tai yksinkertaisesti saavuttaaksesi energisemmän arjen.

Jos et ole varma, mikä vaihtoehto sinun tulisi valita, suosittelemme valitsemaan PT60 -tapaamisen, joka antaa sinulle 55 minuuttia treeniaikaa PT:n kanssa. Tapaamisaika riittää koko kehon harjoitteluun lämmittelyn ja jäähdyttelyn lisäksi. Tulosten takaamiseksi tarjoamme erilaisia pakettiratkaisuja tarpeidesi mukaan.

personal training

Kokeilutreeni Personal Trainerin kanssa

Hyvä alku on tärkeä kaikille – siksi jäsenyytesi kuuluu ilmainen kokeilukerta Personal Trainerin kanssa. Kokeilukerta PT:n kanssa voidaan pitää haluamallasi tavalla. Voit saada ohjatun treenin, tekniikkavinkkejä, opastusta kuntosalilaitteiden ja välineiden käyttöön, tavoitteidesi kartoitusta tai apua sinulle sopivan harjoitusohjelman löytämiseen - ilman mitään velvoitteita! Kokeilukerta Personal Trainerin kanssa auttaa sinua riippumatta siitä, millä tasolla harjoittelusi tällä hetkellä on. Ja sinä valitset, haluatko jatkaa harjoittelua PT:n kanssa vai et.

Miksi PT?

  1. Harjoittelusi on suunniteltu juuri sinun tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan.

  2. Saat apua hyvien, realististen tavoitteiden asettamiseen ja konkreettisen suunnitelman niiden saavuttamiseksi.

  3. Saavutat tavoitteesi nopeammin.

  4. Loukkaantumis- ja ylikuormitusriski pienenee.

Harvat asiat tuntuvat paremmilta kuin edistyminen, onnistuminen ja se, kun tunnet olevasi paremmassa kunnossa. ELIXIAn PT on ammattilainen työssään ja samalla treenikaveri, joka auttaa sinua asettamaan ja saavuttamaan tavoitteesi. Riippumatta siitä, millainen treenitausta sinulla jo on, treenaaminen Personal Trainerin kanssa vie harjoittelusi uudelle tasolle. PT-harjoittelu on fiksuin tapa tavoitteiden saavuttamiseen ja lupaamme sinulle, että PT-harjoittelu tuottaa tuloksia.

Personal Trainer opettaa ja kannustaa

Osta PT-tapaamisia

Personal trainerimme ovat alansa parhaita ammattilaisia ja harjoittelu on suunniteltu juuri sinun tavoitteidesi mukaan.

Osta PT-tapaamisia