Indoor Running – sopiiko se sinulle? - ELIXIA
Elixia.fi -sivustolle
Liity jäseneksi

Indoor Running – sopiiko se sinulle?

Indoor Running – sopiiko se sinulle?

Parasta Indoor Runningissa on, että voit treenata yhdessä muiden kanssa tasoon katsomatta. Sekä aloittelijat että maratoonarit saavat hauskaa, haastavaa ja tehokasta treeniä samalla tunnilla.

ELIXIA
23. toukokuuta 2017

Ryhmäliikunta

Harjoittelu ryhmässä on paitsi hauskaa, myös tehokasta ja motivoivaa! Lue lisää ja tutustu tuntikuvauksiin.

Tuntikuvaukset Liity jäseneksi

Mitä Indoor Running on?

Indoor Running on 30 minuutin tehokas ryhmäliikuntatunti. Harjoittelu toteutetaan juoksumatolla. Monet täydentävät juoksuharjoittelua voima-, core- tai liikkuvuusharjoittelulla ennen juoksutreeniä tai sen jälkeen. Harjoitukset ovat erilaisia ja sisältävät intervalleja, joiden pituus vaihtelee puolesta minuutista neljään minuuttiin. Voit itse valita juoksunopeutesi oman kuntosi mukaan.

Sopii kaikille!

Indoor Running on osallistava treenimuoto, joka edistää aktiivista elämäntapaa. Se tarjoaa treenaajalle iloa sekä saavutuksen kokemuksia ja ylpeydenaiheita. Se on myös hauska ja tehokas treenausmuoto, joka ei vaadi muita tavoitteita aktiivisuuden. Indoor Running sopii täydellisesti harjoitteluun yhdessä ystävien, perheenjäsenten tai työkaverien kanssa!

Indoor Running

Ryhmätunti juoksumatolla: vaihtelevia harjoitteita oman kuntotason ja ohjaajan suositusten mukaan.

Lue lisää Liity jäseneksi

Vinkkejä aloittelijoille

On tärkeää aloittaa varovasti, jos et ole jo ennestään kokenut juoksija. Voit helposti säädellä juoksunopeutta tasosi mukaan. Vältä juoksemasta niin nopeasti, että juoksu ei pysy hallinnassa. Alussa voit hyvin tehdä nopeita intervalleja. Aloita varovasti ja lisää nopeutta vähitellen. Näin koet myös suoriutuvasi paremmin ja treenaaminen on mukavampaa. Lue myös: Kävelijästä juoksijaksi

Juoksijoille

Monipuolinen treenaaminen on tärkeää. Erilaisten treenimuotojen sisällyttäminen harjoitteluun ylläpitää myös motivaatiota. Vaikka harjoittelusi tavoitteena olisi juosta maraton alle kolmessa tunnissa, muutaman Indoor Running -treenin lisääminen harjoitteluohjelmaan kannattaa. On hauskaa harjoitella yhdessä muiden kanssa. Se on myös hyvä tapa seurata kehitystään. Lue myös: Kestävyysharjoittelun suuropas

Tutustu valikoimaamme ja kokoa oma jäsenyytesi

Liity jäseneksi

Harjoittelu

Lue lisää aiheesta Harjoittelu →