Näin sinulla on varaa treenata pt:n kanssa

Ovatko Personal Trainereiden palvelut mielestäsi kalliita, mutta samaan aikaan käytät paljon rahaa tarpeettomiin menoihin? Tässä on ratkaisu, jonka avulla juuri SINULLA on varaa treenata Personal Trainerin kanssa joka viikko karsimalla kuluja, ja samalla terveytesi paranee.
Kristine Symreng
ravitsemusneuvoja
Kategoria
Harjoittelu

Yleinen käsitys on, että PT:n kanssa treenaaminen on kallista. Oletko miettinyt, kuinka paljon rahaa sinulta kuluu kuukaudessa tarpeettomiin kuluihin ja kuinka monta PT-tuntia saisit sillä rahalla?

5 TARPEETONTA ARJEN KULUA

  • Kahvit kaupungilla: Olet varmaan itsekin huomannut, kuinka kallista kaupungilla kahvittelusta on tullut. Nykyään yksi latte maksaa yhtä paljon kuin puolikas lounas ravintolassa. Niinpä juomalla kahvit kotona tai toimistolla voit säästää sievoisen summan rahaa. Yksi kahvi päivässä kuutena päivänä viikossa, à 4,50 € = Säästät 112,50 € kuukaudessa.

  • Lounas kaupungilla: Ja entäpä lounas! Kaupungilla siitä saa usein pulittaa vähintään kympin. Kun otat eväslaatikon mukaan töihin säästyy sekä aikaa että rahaa lounastreeniä varten. Lounas on usein myös terveellisempi, kun ottaa omat eväät mukaan. Viisi lounasta viikossa à 10 € vähennettynä eväiden hinnalla noin 3 € päivässä = Säästät 147 € kuukaudessa.

  • Alkoholi: Kuinka paljon rahaa sinulta menee kuukausittain alkoholiin? Jos olet yksi heistä, jotka käyvät mielellään parilla, kulut karkaavat helposti käsistä. Ja monille tämä menoerä on täysin hyväksyttävä! Tilastojen mukaan juomme keskimäärin 6,5 olutta tai 1,75 pulloa viiniä viikossa. Jos juomme puolet alkoholista ravintolassa ja puolet kaupasta ostettuna, se vastaa noin 37 euroa viikossa. Säästöä tulee noin 150 euroa kuukaudessa. Kaupan päällisiksi saat myös parempia tuloksia treenistä, kun jätät alkoholin pois. 

  • Kävele tai pyöräile autolla ajamisen tai joukkoliikenteen käyttämisen sijaan. Silloin säästät polttoainekuluista ja kuukausikortin maksusta ja saat enemmän arkiliikuntaa. Kuukausikortista säästämällä säästöä tulee kuukaudessa noin 55 euroa, ja jos auton jättää kotiin, säästöä tulee vielä lisää. (* Laskettuna HSL:n aikuisen kuukausikortin hinnasta Helsingissä.)

  • Valitse ympäristöystävällistä ruokaa: Syömällä vähemmän makeisia, leivonnaisia ja lihaa, mutta enemmän palkokasveja ja juureksia voimme paitsi vähentää ruoan ympäristövaikutuksia, mutta ruokaan kuluu myös vähemmän rahaa. Kuukausittaiset ruokakulut ovat laskennallisesti noin 250 euroa henkeä kohden. Syömällä ympäristöystävällisesti (ja terveellisesti) voi säästää noin 50 euroa kuukaudessa.

Kun edellä mainitut kulut lasketaan yhteen, voit säästää kuukaudessa noin 515 euroa kuukaudessa. Ja tuon summan voit siis käyttää kehon vahvistamiseen ja terveellisempiin elintapoihin.

NÄIN MONTA PT-TUNTIA SAAT ELIXIALLA TÄHÄN HINTAAN

Meiltä saa Personal Trainer -palveluita viidessä eri hintaluokassa. Useimmat Personal Trainerimme kuuluvat hintaluokkaan kaksi, jossa tunnin hinta on 70,50 euroa (ostettaessa 10 tapaamista). Tämä tarkoittaa, että voit maksaa seitsemästä PT-tunnista kuukaudessa säästöillä, jotka saat luopumalla roskaruoasta, kahvista, lounaasta kaupungilla ja joukkoliikenteen käytöstä. Lisäksi yli jää 20 euroa kuukaudessa, jonka voit käyttää johonkin muuhun kivaan!  

Useimmat Personal Trainerin kanssa treenaavat sanovat, etteivät treenit ole koskaan olleet niin tehokkaita ja hauskoja, kuin nyt. Treeniajasta saa yksinkertaisesti enemmän irti.

Säännöllisesti treenaamalla voi myös parantaa tehokkuuttaan töissä, ja me ELIXIAlla olemme sitä mieltä, että sen pitäisi kaiken järjen mukaan johtaa urakehitykseen ja palkan nousuun. Kaikkien pitäisi käyttää Personal Traineria!