Build'n Burn – snap into shape!

Build’n Burn on ELIXIAn uudenlainen treenikonsepti. Se koostuu helpoista ja tehokkaista harjoituksista, joilla saat näkyviä tuloksia ja pääset elämäsi kuntoon.
SATS
Kategoria
Harjoittelu

TODISTETTU TEHO JA IHANTEELLISET TULOKSET

Tunnit muodostuvat monipuolisesta yhdistelmästä voima- ja kestävyysintervalleja. Konsepti tehostaa rasvanpolttoa sekä parantaa lihasvoimaa ja kestävyyttä. Sykkeen pysymistä tavoitealueella seurataan henkilökohtaisen sykevyön avulla. Treenaamisen intensiteetistä saa näin välitöntä palautetta. Tällä tunnilla toteutuvat ihanteellisen treenin kaikki osatekijät: vaihtelu, motivaatio ja kovat tehot.

Build’n Burn

45 minuutin intensiivinen ja tuloksia tuova treeni. Pienessä ryhmässä saat henkilökohtaista ohjausta, ja tulokset näkyvät.

– Tämä on rankkaa, hauskaa ja motivoivaa harjoittelua, sanoo Concept Manager Kine Stensrud.

Tunneille otetaan vain 16–20 osallistujan ryhmä, mikä takaa tiiviin ja henkilökohtaisen ohjauksen. Harjoittelu tapahtuu trendikkäässä Build’n Burn -tilassa, jossa osallistujilla on käytössään oma juoksumatto, TRX, soutulaite, kahvakuulia ja painoja. Tila on eristetty muusta kuntokeskuksesta ja musiikin ovat miksanneet tunnetut DJ:t.


"Pidän Build’n Burnissa eniten siitä, että se yhdistää voima- ja kestävyysharjoittelun kovalla intensiteetillä. Rakastan tätä treeniä. Jäin koukkuun heti ensimmäisen tunnin jälkeen ja huomaan jo nyt edistymiseni."  -  Inger Helene, SATS Bergen


AMMATTILAISOHJAAJAT OPASTAVAT HENKILÖKOHTAISESTI

Ohjaajat ovat tarkkaan valikoituja ja konseptiin sertifioituja. Heillä on pitkä kokemus muiden lajien ohjaamisesta ja Build’n Burn -lisenssi. Ohjaajat odottavat, että sinä annat kaikkesi. He tukevat ja haastavat sinua silloin, kun sitä tarvitset. Harjoitukset saattavat tuntua rankoilta ja kovilta, mutta ohjaaja on aina paikalla.

 – Build’n Burn sopii niille, jotka toivovat kattavaa treeniä ja haluavat nähdä kovan harjoittelunsa tulokset, Kine Stensrud sanoo. 

– Tämä on kaiken kattava harjoitus, joka sopii hyvin pääasialliseksi harjoittelumuodoksi. Jos harrastat muuta liikuntaa tai urheilua, Build’n Burn on hyvä oheistreeni.

Vain ELIXIA-jäsenillä on pääsy Build’n Burn -tunneille, ja konseptin voi helposti sisällyttää joustavaan jäsenyyteen (Build’n Burn -tunnit löydät SellonLänsiväylän ja Tikkurilan liikuntakeskuksesta). Kaikissa ELIXIAn liikuntakeskuksissa on laaja valikoima tunteja, joten treenit on helppo ottaa osaksi arkea.