Helppo lohipasta parsakaalikastikkeen kera - ELIXIA
Elixia.fi -sivustolle
Liity jäseneksi

Helppo lohipasta parsakaalikastikkeen kera

Luusto kuormittuu harjoittelun aikana, jolloin sitä hajoaa ja muodostuu uudelleen tiheämmäksi ja kestävämmäksi luustoksi. Tämä ateria sisältää runsaasti kalsiumia ja D-vitamiinia, joita tarvitaan luuston rakentumisessa.

ELIXIA
28. kesäkuuta 2017

Ainekset ovat 4 henkilölle

375 g parsakaalia
11 dl täysjyvämakaronia (400 g)
700 g tuoretta lohifileetä
½ kasvisliemikuutiota
2 ½ dl vettä
2 ½ dl kevyttä ranskankermaa
½–1 limetin mehu
ripaus suolaa
ripaus vastajauhettua mustapippuria

Ohjeet

Kiehauta vesi, lisää pasta ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan mutta ilman suolaa. Kiehauta parsakaalia varten vettä suuressa kattilassa ja lisää kasvisliemikuutio.  Huuhdo parsakaali ja leikkaa pieniksi nupuiksi. Lisää kiehuvaan veteen ja anna hautua n. 3–4 minuuttia. 
Leikkaa lohi ohuiksi siivuiksi.

Anna parsakaalin olla kattilassa ja kaada keittovettä pois, mutta jätä kattilaan n. 2 dl vettä. Sekoita joukkoon ranskankerma ja lämmitä uudelleen miedolla lämmöllä. Mausta limetillä, suolalla ja pippurilla.

Lämmitä öljy paistinpannussa. Mausta lohi suolalla ja pippurilla ja paista heti. Tarjoile heti pastan ja parsakaalikastikkeen kera.

Helppo lohipasta parsakaalikastikkeen kera

Tutustu valikoimaamme ja kokoa oma jäsenyytesi

Liity jäseneksi

Ravinto ja hyvinvointi

Tarjoamme paljon vinkkejä treenaamiseen ja syömiseen niin, että saat terveellisemmät elintavat sekä vahvemman kehon ja mielen.

Lue lisää aiheesta Ravinto ja hyvinvointi →