Liity jäseneksi
Valitse kuntosali
ELIXIA-jäsenyydet
  • Harjoittelu
    Kuntosaliharjoittelu
    SATS Online
    Treeniohjelmat
    Liikepankki
  • Ryhmäliikunta
    Varaa ryhmäliikuntatunti
    ELIXIAn ryhmäliikuntatunnit
  • PT
    Personal Training
    Boot Camp
  • Saunat
    ELIXIA-sovellus
    Lastenhoito
    Liikuntaedut
  • Jäsenemme
    PT-tarinat
    Haastattelut
    Tarinat
  • Treeni ja treenivinkit
    Voimaharjoittelu
    Inspiroidu
    Harjoittelu ja kuukautiskierto
    Raskauden aikana & jälkeen
    Jooga & liikkuvuus
    Kestävyysharjoittelu
    Painonpudotus
    Kiinteytyminen
    Aloita treenaaminen
    Fysioterapia
  • Ravinto ja hyvinvointi
    Ruokavalio ja ravitsemus
    Reseptit
  • Hyvinvointi
    Älykäs työnantaja
    Onnelliset työntekijät
Asiakas­palvelu
Kirjaudu
Liity jäseneksiKirjaudu
  1. Ravinto ja hyvinvointi
  2. Reseptit
  3. Auringonkukansiemenillä paneroitu broilerinfilee papusalaatin kera

Auringonkukansiemenillä paneroitu broilerinfilee papusalaatin kera

Papujen ja siemenien ansiosta aterialla on erittäin matala GI-arvo. Uuden tutkimusten mukaan auringonkukansiemenien tyydyttymättömillä rasvahapoilla voisi olla myös yhteys vähentyneeseen keskivartalolihavuuteen.

SATS
SATS

Kategoria

Ravinto ja hyvinvointi

Ainekset ovat 4 henkilölle

Auringonkukansiemenillä paneroitu broilerinfilee:

900 g broilerinfileetä

3 rkl soijaa

1 ½ dl auringonkukansiemeniä

2 tl rypsiöljyä paistamiseen

ripaus mustapippuria

Sitruunajogurtti:

puolikkaan luomusitruunan raastettu kuori

½–1 valkosipulinkynsi

2 dl ruokajogurttia

ripaus suolaa

ripaus mustapippuria

Papusalaatti:

15 parsaa (n. 300 g)

2 rkl rypsiöljyä paistamiseen

1 pkt mustia papuja (230 g valutettuna)

1 pkt punaisia papuja (230 g valutettuna)

1 pussi italialaista salaattisekoitusta (70 g)

1 rasia kirsikkatomaatteja (250 g)

puolikas kurkku

1 rkl rypsiöljyä

4 viipaletta kuitupitoista leipää

5 g voita tai margariinia / viipale

Ohjeet

Auringonkukansiemenillä paneroitu broilerinfilee: Kaada soija ja auringonkukansiemenet erillisille lautasille. Halkaise fileet ja kääntele broileria ensin soijassa ja sitten auringonkukansiemenissä. Paista broileria rypsiöljyssä n. 3–4 minuuttia miedolla tai keskilämmöllä molemmin puolin siten, että se saa hieman väriä ja on läpikypsä (huom. auringonkukansiemenet palavat helposti, joten älä paista liian korkealla lämmöllä). Mausta mustapippurilla.

Sitruunajogurtti: Pese sitruuna huolellisesti (valitse mieluiten luomusitruuna, jos käytät kuorta). Raasta sitruunan kuoren pintakerros ja valkosipuli ruokajogurtin joukkoon ja mausta suolalla ja pippurilla.

Papusalaatti: Pilko parsa pienempiin osiin ja paista rypsiöljyssä n. 5 minuuttia. Huuhtele pavut, halkaise kirsikkatomaatit ja kuutioi kurkku. Sekoita salaattiainekset suuressa kulhossa ja valuta päälle hieman rypsiöljyä.

Tarjoile auringonkukansiemenillä paneroitu broilerinfilee papusalaatin, sitruunajogurtin ja kuitupitoisen leivän kera.

Solsikkefrøpanert kyllingfilet med bønnesalat

ELIXIA

  • Tämä on SATS Group
  • ELIXIA YRITYSPALVELUT
  • Töihin ELIXIAlle
  • Media
  • ELIXIA Rewards
  • Investor
  • WhistleBlower
  • Kuntokeskukset
  • Etsimme liiketiloja

Palvelut

  • Varaa ryhmäliikuntatunti
  • Ryhmäliikuntatunnit
  • Personal Training
  • Boot Camp
  • Liikepankki
  • Kuntosaliharjoittelu
  • SATS Online
  • Treeniohjelmat

Inspiroidu

  • Jäsenemme
  • Treeni ja treenivinkit
  • Ravinto ja hyvinvointi
  • Hyvinvointi

Tuki

  • Tietosuojaseloste
  • Ota yhteyttä asiakaspalveluun
  • Kirjaudu
  • Säännöt ja ehdot
Copyright © ELIXIA 2014 - 2025 • Näin käsittelemme evästeitä ja henkilötietoja.