Liity jäseneksi
Valitse kuntosali
ELIXIA-jäsenyydet
  • Harjoittelu
    Kuntosaliharjoittelu
    SATS Online
    Treeniohjelmat
    Liikepankki
  • Ryhmäliikunta
    Varaa ryhmäliikuntatunti
    ELIXIAn ryhmäliikuntatunnit
  • PT
    Personal Training
    Boot Camp
  • Saunat
    ELIXIA-sovellus
    Lastenhoito
    Liikuntaedut
  • Jäsenemme
    PT-tarinat
    Haastattelut
    Tarinat
  • Treeni ja treenivinkit
    Voimaharjoittelu
    Inspiroidu
    Harjoittelu ja kuukautiskierto
    Raskauden aikana & jälkeen
    Jooga & liikkuvuus
    Kestävyysharjoittelu
    Painonpudotus
    Kiinteytyminen
    Aloita treenaaminen
    Fysioterapia
  • Ravinto ja hyvinvointi
    Ruokavalio ja ravitsemus
    Reseptit
  • Hyvinvointi
    Älykäs työnantaja
    Onnelliset työntekijät
Asiakas­palvelu
Kirjaudu
Liity jäseneksiKirjaudu
  1. Ravinto ja hyvinvointi
  2. Reseptit
  3. Broilerinfileet paahdettujen juuresten ja basilikajogurtin kera

Broilerinfileet paahdettujen juuresten ja basilikajogurtin kera

Runsasproteiininen treeniruoka! Paahdetuissa juureksissa olevat porkkanat sisältävät lisäksi runsaasti alfa- ja beetakaroteenia, jotka ovat antioksidantteja ja suojaavat elimistöä tehokkaan harjoittelun aikana runsaasti muodostuvilta vapailta radikaaleilta.

SATS
SATS

Kategoria

Ravinto ja hyvinvointi

Ainekset ovat 4 henkilölle

Paahdetut juurekset:

1 kg porkkanoita

1 kg palsternakkaa

6 valkosipulinkynttä

1 rkl tuoretta/kuivattua timjamia

¾ tl suolaa

ripaus mustapippuria

4 rkl rypsiöljyä

Basilikajogurtti:

2 dl ruokajogurttia

puoli ruukkua basilikaa

1 valkosipulinkynsi

ripaus suolaa

ripaus mustapippuria

Pekoniin kääritty broilerinfilee:

8 pekoniviipaletta

800 g broilerinfileetä

ripaus mustapippuria

Ohjeet

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Paahdetut juurekset:

 Kuori ja viipaloi juurekset. Aseta ne uunipellille ja lisää joukkoon valkosipulinkynnet, timjami, suola, pippuri ja rypsiöljy. Kypsennä juureksia uunissa n. 30 minuuttia.

Basilikajogurtti:

Pienennä basilikanlehdet, purista tai raasta valkosipuli ja sekoita ne ruokajogurttiin. Mausta suolalla ja pippurilla.

Pekoniin kääritty broilerinfilee:

Kierrä pekoniviipale jokaisen broilerinfileen ympärille ja paista 2–3 minuuttia molemmin puolin, kunnes ne saavat hieman väriä. Mausta mustapippurilla. Pienennä uunin lämpötila 150 asteeseen. Paista fileitä uunissa 12–15 minuuttia tai kunnes ne ovat läpikypsiä.

Tarjoile broilerinfileet paahdettujen juuresten ja basilikajogurtin kera.

Kyllingfilet med ristede rotfrukter og basilikumyoghurt

ELIXIA

  • Tämä on SATS Group
  • ELIXIA YRITYSPALVELUT
  • Töihin ELIXIAlle
  • Media
  • ELIXIA Rewards
  • Investor
  • WhistleBlower
  • Kuntokeskukset
  • Etsimme liiketiloja

Palvelut

  • Varaa ryhmäliikuntatunti
  • Ryhmäliikuntatunnit
  • Personal Training
  • Boot Camp
  • Liikepankki
  • Kuntosaliharjoittelu
  • SATS Online
  • Treeniohjelmat

Inspiroidu

  • Jäsenemme
  • Treeni ja treenivinkit
  • Ravinto ja hyvinvointi
  • Hyvinvointi

Tuki

  • Tietosuojaseloste
  • Ota yhteyttä asiakaspalveluun
  • Kirjaudu
  • Säännöt ja ehdot
Copyright © ELIXIA 2014 - 2025 • Näin käsittelemme evästeitä ja henkilötietoja.