Liity jäseneksi
Valitse kuntosali
ELIXIA-jäsenyydet
  • Harjoittelu
    Kuntosaliharjoittelu
    SATS Online
    Treeniohjelmat
    Liikepankki
  • Ryhmäliikunta
    Varaa ryhmäliikuntatunti
    ELIXIAn ryhmäliikuntatunnit
  • PT
    Personal Training
    Boot Camp
  • Saunat
    ELIXIA-sovellus
    Lastenhoito
    Liikuntaedut
  • Jäsenemme
    PT-tarinat
    Haastattelut
    Tarinat
  • Treeni ja treenivinkit
    Voimaharjoittelu
    Inspiroidu
    Harjoittelu ja kuukautiskierto
    Raskauden aikana & jälkeen
    Jooga & liikkuvuus
    Kestävyysharjoittelu
    Painonpudotus
    Kiinteytyminen
    Aloita treenaaminen
    Fysioterapia
  • Ravinto ja hyvinvointi
    Ruokavalio ja ravitsemus
    Reseptit
  • Hyvinvointi
    Älykäs työnantaja
    Onnelliset työntekijät
Asiakas­palvelu
Kirjaudu
Liity jäseneksiKirjaudu
  1. Ravinto ja hyvinvointi
  2. Reseptit
  3. Cashewkuorrutettua lohta kaurasuurimosalaatin kera

Cashewkuorrutettua lohta kaurasuurimosalaatin kera

Cashewpähkinät sisältävät runsaasti magnesiumia, jota tarvitaan energia-aineenvaihdunnassa entsyymien aktivointiin voiman ja kestävyyden ylläpitoa varten.

SATS
SATS

Kategoria

Ravinto ja hyvinvointi

Ainekset ovat 4 henkilölle

600 g lohifileetä

1 tl rypsiöljyä paistamiseen

Cashewkuorrutus:

2 dl cashewpähkinöitä

1 valkosipulinkynsi

1 limetin raastettu kuori

1 ½ rkl makeaa chilikastiketta

30 g huoneenlämpöistä voita

Kaurasuurimosalaatti:

3 dl kaurasuurimoita (voit käyttää myös ohrasuurimoita)

puolikas purjosipuli

1 tl rypsiöljyä

ripaus suolaa

ripaus mustapippuria

1 rasia kirsikkatomaatteja (250 g)

1 pkt mustia papuja (230 g valutettuna)

Koristelu:

Limettilohkoja

Ohjeet

Lämmitä uuni 175 asteeseen.

Paista lohta paistinpannussa keskilämmöllä n. 3–4 minuuttia molemmin puolin, kunnes kala on täysin kypsää.

Cashewkuorrutus: pienennä cashewpähkinät, purista valkosipuli ja lisää mukaan raastettu limetin kuori, makea chilikastike ja huoneenlämpöinen voi. Aseta lohi uunivuokaan, levitä päälle cashewseos ja paista uunissa 4–5 minuuttia.

Kaurasuurimosalaatti: keitä kaurasuurimot pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi purjosipuli ja paista 2–3 minuuttia öljyssä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Puolita kirsikkatomaatit ja huuhtele pavut ja sekoita kaikki ainekset vastakeitettyjen kaurasuurimoiden kanssa. Kaurasuurimot voit myös korvata ohrasuurimoilla tai –helmillä.

Tarjoile lohi kaurasuurimosalaatin kera ja koristele limettilohkolla.

Laks med cashewdekke og mathavresalat

ELIXIA

  • Tämä on SATS Group
  • ELIXIA YRITYSPALVELUT
  • Töihin ELIXIAlle
  • Media
  • ELIXIA Rewards
  • Investor
  • WhistleBlower
  • Kuntokeskukset
  • Etsimme liiketiloja

Palvelut

  • Varaa ryhmäliikuntatunti
  • Ryhmäliikuntatunnit
  • Personal Training
  • Boot Camp
  • Liikepankki
  • Kuntosaliharjoittelu
  • SATS Online
  • Treeniohjelmat

Inspiroidu

  • Jäsenemme
  • Treeni ja treenivinkit
  • Ravinto ja hyvinvointi
  • Hyvinvointi

Tuki

  • Tietosuojaseloste
  • Ota yhteyttä asiakaspalveluun
  • Kirjaudu
  • Säännöt ja ehdot
Copyright © ELIXIA 2014 - 2025 • Näin käsittelemme evästeitä ja henkilötietoja.