TONNIKALASALAATTI - ELIXIA
Elixia.fi -sivustolle
Liity jäseneksi

TONNIKALASALAATTI

TONNIKALASALAATTI

Paljon proteiinia ja hyödyllisiä rasvahappoja sisältävä salaatti. Jos olet treenannut kovaa, voit lisätä ateriaan hiilihydraatteja syömällä lisukkeena täysjyväleipää.

Kristine Symreng, laillistettu ravitsemusneuvoja
Kristine Symreng, laillistettu ravitsemusneuvoja
06. syyskuuta 2017

AINEKSET (KAHDELLE)

1 punainen paprika
4 parsaa
2 kananmunaa
noin 50 g Rossado Mixiä (tai muuta salaattia)
1 tomaatti
1/4 kurkku
10 kaprista
10 oliivia
1 tonnikalapurkki
1 avokado
Oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
Kuivattua oreganoa

VALMISTUS

1. Huuhtele ja viipaloi paprika ja parsat. Paista oliiviöljyssä keskilämmöllä noin 5–6 minuutin ajan suolan, pippurin ja oreganon kanssa. 

2. Keitä kahta kananmunaa noin 6 minuuttia.

2. Huuhtele salaatti, tomaatti ja kurkku. Paloittele. 

3. Sekoita edellä mainitut kasvikset kapriksen ja oliivien kanssa ja jaa kahdelle lautaselle. Lisää tonnikala, avokado ja puolitetut kananmunat. Lisää suolaa ja pippuria ja ripottele päälle oliiviöljyä. 

Tutustu valikoimaamme ja kokoa oma jäsenyytesi

Liity jäseneksi

Ravinto ja hyvinvointi

Tarjoamme paljon vinkkejä treenaamiseen ja syömiseen niin, että saat terveellisemmät elintavat sekä vahvemman kehon ja mielen.

Lue lisää aiheesta Ravinto ja hyvinvointi →