Manteli-mustikkaohukaiset - ELIXIA
Elixia.fi -sivustolle
Liity jäseneksi

Manteli-mustikkaohukaiset

Mantelijauhe sisältää kaksi kertaa enemmän proteiinia kuin vehnäjauho, ja siinä on runsaasti hyödyllisiä kertatyydyttymättömiä rasvahappoja. Mantelijauhe sisältää lisäksi kalsiumia ja fosforia, joita tarvitaan luuston muodostuksessa.

ELIXIA
17. kesäkuuta 2017

Ainekset ovat 4 henkilölle

2 dl mantelijauhetta
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
3 kananmunaa
2 dl rasvatonta maitoa
1 tl hunajaa
½ dl mustikoita (tuoreita tai pakastettuja)
10 g voita paistamiseen

Ohjeet

Sekoita kuivat ainekset keskenään. Vatkaa munat, maito ja hunaja. Anna taikinan turvota 30 min. (ohukaiset voidaan paistaa myös heti, mutta tällöin niistä ei tule yhtä kuohkeita). Lisää puolet mustikoista ja käytä loput tarjoiluun. Paista voissa keskilämmöllä, kunnes ohukaiset ovat kullanruskeita.

Tarjoa ohukaiset sellaisenaan mustikoiden kera. Ne sopivat kylminä myös välipalaksi.

Manteli-mustikkaohukaiset

Tutustu valikoimaamme ja kokoa oma jäsenyytesi

Liity jäseneksi

Ravinto ja hyvinvointi

Tarjoamme paljon vinkkejä treenaamiseen ja syömiseen niin, että saat terveellisemmät elintavat sekä vahvemman kehon ja mielen.

Lue lisää aiheesta Ravinto ja hyvinvointi →