Vokkikasleria nuudeleiden ja vihannesten kera
Kassler sisältää runsaasti sinkkiä, joka on yli sadassa elintoiminnossa tarvittava kivennäisaine. Sinkkiä tarvitaan haavojen parantumiseen ja kivennäisaineet saattavat auttaa ehkäisemään vilustumista.
Ainekset ovat 4 henkilölle
700 g kassleria
1½ pkt, 350 g munanuudelia
400 g parsakaalia
2 paprikaa
2 dl cashewpähkinöitä
1 rkl rypsiöljyä
4 tl soijakastiketta
Ohjeet
Nuudelit: Keitä pakkauksen ohjeen mukaan ilman suolaa. Valuta vesi pois.
Vokki: Huuhtele paprika ja parsakaali. Viipaloi paprika ja leikkaa parsakaali pieniksi nupuiksi. Viipaloi kassler ohuiksi suikaleiksi. Paista kassler rypsiöljyssä vokkipannussa tai syvässä valurautapannussa. Kun kassler on ruskistunut, lisää mukaan parsakaali ja paprika. Paista muutama minuutti ja lisää sitten keitetyt nuudelit, cashewpähkinät ja soijakastike. Sekoita ainekset ja tarjoile.
Tutustu valikoimaamme ja kokoa oma jäsenyytesi
Liity jäseneksi