Vokkikasleria nuudeleiden ja vihannesten kera - ELIXIA
Elixia.fi -sivustolle
Liity jäseneksi

Vokkikasleria nuudeleiden ja vihannesten kera

Kassler sisältää runsaasti sinkkiä, joka on yli sadassa elintoiminnossa tarvittava kivennäisaine. Sinkkiä tarvitaan haavojen parantumiseen ja kivennäisaineet saattavat auttaa ehkäisemään vilustumista.

ELIXIA
10. kesäkuuta 2017

Ainekset ovat 4 henkilölle

700 g kassleria
1½ pkt, 350 g munanuudelia
400 g parsakaalia
2 paprikaa
2 dl cashewpähkinöitä
1 rkl rypsiöljyä
4 tl soijakastiketta

Ohjeet

Nuudelit: Keitä pakkauksen ohjeen mukaan ilman suolaa. Valuta vesi pois.

Vokki: Huuhtele paprika ja parsakaali. Viipaloi paprika ja leikkaa parsakaali pieniksi nupuiksi. Viipaloi kassler ohuiksi suikaleiksi. Paista kassler rypsiöljyssä vokkipannussa tai syvässä valurautapannussa. Kun kassler on ruskistunut, lisää mukaan parsakaali ja paprika. Paista muutama minuutti ja lisää sitten keitetyt nuudelit, cashewpähkinät ja soijakastike. Sekoita ainekset ja tarjoile.

Vokkikasleria nuudeleiden ja vihannesten kera

Tutustu valikoimaamme ja kokoa oma jäsenyytesi

Liity jäseneksi

Ravinto ja hyvinvointi

Tarjoamme paljon vinkkejä treenaamiseen ja syömiseen niin, että saat terveellisemmät elintavat sekä vahvemman kehon ja mielen.

Lue lisää aiheesta Ravinto ja hyvinvointi →