Turskaa italialaisessa tomaattikastikkeessa fetajuuston ja kaurasuurimoiden kera - ELIXIA
Elixia.fi -sivustolle
Liity jäseneksi

Turskaa italialaisessa tomaattikastikkeessa fetajuuston ja kaurasuurimoiden kera

Turska sisältää runsaasti seleeni-antioksidanttia, joka suojaa soluja ja parantaa vastustuskykyä. Ateria on lisäksi kuitupitoinen kauran ja sokeriherneiden ansiosta.

ELIXIA
27. kesäkuuta 2017

Ainekset ovat 4 henkilölle

850 g turskafileetä
800 g tomaattimurskaa
50 oliivia (250 g)
250 g fetajuustoa
2 rkl rypsiöljyä
3 valkosipulinkynttä
6 dl kaurasuurimoita (400 g) (tai ohrasuurimoita)
450 g sokeriherneitä

Ohjeet

Kiehauta vesi kaurasuurimoita varten ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan mutta ilman suolaa. Voit myös korvata kaurasuurimot ohrasuurimoilla tai –helmillä.

Kuori ja purista valkosipuli. Kuumenna öljy syvässä paistinpannussa. Paista valkosipulia öljyssä muutama sekunti. Kaada joukkoon tomaattimurska ja anna hautua. Lisää valutetut oliivit.

Paloittele fetajuusto pieniksi paloiksi ja lisää tomaattikastikkeeseen. Poista turskafileestä mahdolliset ruodot. Lisää kala ja anna hautua hiljalleen muutama minuutti. Tarjoile sokeriherneiden ja kaurasuurimoiden kera.

Turskaa italialaisessa tomaattikastikkeessa fetajuuston ja kaurasuurimoiden kera

Tutustu valikoimaamme ja kokoa oma jäsenyytesi

Liity jäseneksi

Ravinto ja hyvinvointi

Tarjoamme paljon vinkkejä treenaamiseen ja syömiseen niin, että saat terveellisemmät elintavat sekä vahvemman kehon ja mielen.

Lue lisää aiheesta Ravinto ja hyvinvointi →