Persiljainen makkarapata avokadon kera - ELIXIA
Elixia.fi -sivustolle
Liity jäseneksi

Persiljainen makkarapata avokadon kera

Paistamiseen suositellaan valurautapannua. Tomaattien sisältämän hapon vaikutuksesta pannusta erittyy rautaa, mikä nostaa aterian rautapitoisuutta jopa nelinkertaisesti. Rautaa tarvitaan veren toimintaan ja hapenottoon harjoittelun aikana.

ELIXIA
17. kesäkuuta 2017

Ainekset ovat 4 henkilölle

750 g makkaraa
3 avokadoa
500 g tomaattimurskaa
1 nippu lehtipersiljaa
4 porkkanaa
3 rkl tomaattipyreetä

200 g täysjyväriisiä
1 tölkki säilykemaissia, 255 g valutettuna

Ohjeet

Täysjyväriisi: keitä pakkauksen ohjeen mukaan.

Pata: Viipaloi makkara. Paista valurautapannulla omassa rasvassa 5 minuuttia. Kuori ja viipaloi porkkanat. Paista makkaran ja persiljan kanssa. Lisää tomaattimurska ja anna kiehua miedolla lämmöllä. Soseuta avokado erikseen ja lisää joukkoon ennen tarjoilua.

Tarjoile pata maissin ja täysjyvärukiin kera.

Persiljainen makkarapata avokadon kera

Tutustu valikoimaamme ja kokoa oma jäsenyytesi

Liity jäseneksi

Ravinto ja hyvinvointi

Tarjoamme paljon vinkkejä treenaamiseen ja syömiseen niin, että saat terveellisemmät elintavat sekä vahvemman kehon ja mielen.

Lue lisää aiheesta Ravinto ja hyvinvointi →