Persiljainen makkarapata avokadon kera
Paistamiseen suositellaan valurautapannua. Tomaattien sisältämän hapon vaikutuksesta pannusta erittyy rautaa, mikä nostaa aterian rautapitoisuutta jopa nelinkertaisesti. Rautaa tarvitaan veren toimintaan ja hapenottoon harjoittelun aikana.
Ainekset ovat 4 henkilölle
750 g makkaraa
3 avokadoa
500 g tomaattimurskaa
1 nippu lehtipersiljaa
4 porkkanaa
3 rkl tomaattipyreetä
200 g täysjyväriisiä
1 tölkki säilykemaissia, 255 g valutettuna
Ohjeet
Täysjyväriisi: keitä pakkauksen ohjeen mukaan.
Pata: Viipaloi makkara. Paista valurautapannulla omassa rasvassa 5 minuuttia. Kuori ja viipaloi porkkanat. Paista makkaran ja persiljan kanssa. Lisää tomaattimurska ja anna kiehua miedolla lämmöllä. Soseuta avokado erikseen ja lisää joukkoon ennen tarjoilua.
Tarjoile pata maissin ja täysjyvärukiin kera.
Tutustu valikoimaamme ja kokoa oma jäsenyytesi
Liity jäseneksi