Nieriää kesäkurpitsapastan kera - ELIXIA
Elixia.fi -sivustolle
Liity jäseneksi

Nieriää kesäkurpitsapastan kera

Ruoan on oltava sekä maukasta että terveellistä! ELIXIAn ravitsemusterapeuttien laatimien reseptien tarkoitus on inspiroida aktiivisia ihmisiä terveelliseen arkeen, jota voi ylläpitää pitkällä aikavälillä.

ELIXIA
07. heinäkuuta 2017

Ohjeet

Nieriä: Lämmitä uuni 175 asteeseen. Raasta sitruunan kuori (käytetään myöhemmin) ja leikkaa sitruuna viipaleiksi. Laita nieriä uunivuokaan, mausta suolalla ja pippurilla ja lisää päälle sitruunaviipaleet ja rypsiöljyä. Paista uunissa noin 15–20 minuuttia.

Kesäkurpitsapasta: Hienonna sipuli ja porkkana ja paista rypsiöljyssä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Lisää sitruunan kuori, chilihiutaleet, suolaa ja pippuria.  Kiehauta kattilallinen kevyesti suolattua vettä. Suikaloi kesäkurpitsasta pitkiä viipaleita juustohöylällä ja lisää ne kiehuvaan veteen 10–15 sekunniksi. Kaada vesi pois ja kääntele kesäkurpitsaviipaleita sipuli-porkkanaseoksessa.

Tarjoa kesäkurpitsapasta nieriän kera ja lisukkeena leipää.

Tutustu valikoimaamme ja kokoa oma jäsenyytesi

Liity jäseneksi

Ravinto ja hyvinvointi

Tarjoamme paljon vinkkejä treenaamiseen ja syömiseen niin, että saat terveellisemmät elintavat sekä vahvemman kehon ja mielen.

Lue lisää aiheesta Ravinto ja hyvinvointi →