Linssi- ja fetajuustopihvit runsasproteiinisen coleslaw-salaatin kanssa - ELIXIA
Elixia.fi -sivustolle
Liity jäseneksi

Linssi- ja fetajuustopihvit runsasproteiinisen coleslaw-salaatin kanssa

Ruoan on oltava sekä maukasta että terveellistä! ELIXIAn ravitsemusterapeuttien laatimien reseptien tarkoitus on inspiroida aktiivisia ihmisiä terveelliseen arkeen, jota voi ylläpitää pitkällä aikavälillä.

ELIXIA
19. toukokuuta 2017

Ainekset

Linssi- ja fetajuustopihvit

5 dl punaisia linssejä (kuivattuja)
3 porkkanaa
¾ pieni purjosipuli
3 maustemittaa chilijauhetta
1 ½ tl juustokuminaa
6 aurinkokuivattua tomaattia
¾ dl sokerijuurikashiutaleita/korppujauhoja
150 g fetajuustoa
3 rkl rypsiöljyä paistamiseen

Coleslaw-salaatti

½ keräkaali (n. 700 g)
1 porkkana
½ sipuli
½ dl majoneesia (ostettua tai kotitekoista)
150 g maitorahkaa
maustemitta suolaa
½ maustemittaa mustapippuria
1 tl tillinsiemeniä

Ohjeet

Coleslaw-salaatti: Suikaloi kaali juustohöylällä, raasta porkkana karkeaksi ja hienonna sipuli. Sekoita ainekset kulhossa. Yhdistä joukkoon majoneesi, maitorahka ja mausteet ja laita salaatti jääkaappiin odottamaan tarjoilua.

Linssi- ja fetajuustopihvit: Keitä punaiset linssit  pakkauksen ohjeen mukaisesti. Raasta porkkana karkeaksi, hienonna purjosipuli ja paista niitä öljyssä mausteiden kanssa. Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita ne linsseihin ja kasvisraasteeseen. Lisää joukkoon sokerijuurikashiutaleet/korppujauhot ja murennettu fetajuusto. Muotoile seoksesta pihvejä ja paista ne rypsiöljyssä.

Tarjoile pihvit coleslaw-salaatin kera.

Tutustu valikoimaamme ja kokoa oma jäsenyytesi

Liity jäseneksi

Ravinto ja hyvinvointi

Tarjoamme paljon vinkkejä treenaamiseen ja syömiseen niin, että saat terveellisemmät elintavat sekä vahvemman kehon ja mielen.

Lue lisää aiheesta Ravinto ja hyvinvointi →