Feta-saksanpähkinäsalaatti papujen ja kamut-vehnän kera - ELIXIA
Elixia.fi -sivustolle
Liity jäseneksi

Feta-saksanpähkinäsalaatti papujen ja kamut-vehnän kera

Rucola sisältää nitraattia, jolla on suonia laajentava vaikutus ja joka siten joidenkin tutkimusten mukaan saattaa parantaa suorituskykyä kestävyysharjoittelun aikana. Yhä useampi tutkija on kiinnostunut nitraattien hyödyllisistä vaikutuksista.

ELIXIA
26. kesäkuuta 2017

Ainekset ovat 4 henkilölle

5 dl kamut-vehnää (tai spelttihelmiä/-jyviä)
1 punainen paprika
½–1 punasipuli
1 pussi rucolaa (n. 70 g)
1 ½ dl mustia oliiveja
puoli ruukkua oreganoa
1 purkki kidneypapuja (190 g valutettuna)
2 dl saksanpähkinöitä (säästä muutama koristeluun)
350 g fetajuustoa
3 rkl oliiviöljyä
ripaus mustapippuria

Päälle: oreganon lehtiä

Ohjeet

Keitä kamut-vehnä pakkauksen ohjeen mukaan. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää spelttihelmiä tai –jyviä.

Kuutioi paprika ja viipaloi punasipuli. Sekoita rucolan, oliivien ja oreganon kanssa. Huuhtele pavut, pienennä saksanpähkinät ja lisää salaattiin yhdessä vastakeitetyn kamut-vehnän kanssa.

Koristele salaatti pienennetyllä fetajuustolla, muutamalla saksanpähkinällä ja valuta päälle oliiviöljyä. Mausta mustapippurilla ja ripottele päälle oreganonlehtiä.

Feta-saksanpähkinäsalaatti papujen ja kamut-vehnän kera

Tutustu valikoimaamme ja kokoa oma jäsenyytesi

Liity jäseneksi

Ravinto ja hyvinvointi

Tarjoamme paljon vinkkejä treenaamiseen ja syömiseen niin, että saat terveellisemmät elintavat sekä vahvemman kehon ja mielen.

Lue lisää aiheesta Ravinto ja hyvinvointi →