Chililohta uunivihannesten kera - ELIXIA
Elixia.fi -sivustolle
Liity jäseneksi

Chililohta uunivihannesten kera

Ravintotiheä ateria, joka sisältää runsaasti elintärkeitä monityydyttymättömiä rasvoja: lohen omega-3-rasvahappoja ja rypsiöljyn omega-3- ja omega-6-rasvahappoja. Itse tehty makea chilikastike on helppo tehdä eikä sisällä lisäaineita.

ELIXIA
13. kesäkuuta 2017

Ainekset ovat 4 henkilölle

Uunivihannekset:
1 1/3 kg puikulaperunoita
1 punainen paprika
1 purjosipuli
2 rkl rypsiöljyä
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria

Chilikastike:
1 punainen chili
1 valkosipulinkynsi
3 rkl hunajaa
1 rkl valkoviinietikkaa

800 g lohifileetä
ripaus suolaa
1 sitruuna viipaleina

2 dl ruokajogurttia

Ohjeet

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Uunivihannekset: Kuutioi puikulaperunat ja paprika ja suikaloi purjosipuli. Laita vihannekset uunipellille, valuta päälle rypsiöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla.

Chilikastike: Pienennä chili, raasta tai purista valkosipuli ja anna hautua hunajan ja valkoviinietikan kanssa n. 1–2 minuuttia. Valuta vihannesten päälle chilikastiketta.

Aseta lohi vihannesten keskelle, mausta suolalla ja lisää päälle sitruunaviipaleita. Paista uunissa n. 20 minuuttia. Tarjoile ruokajogurttinokareen kera.

Chililohta uunivihannesten kera

Tutustu valikoimaamme ja kokoa oma jäsenyytesi

Liity jäseneksi

Ravinto ja hyvinvointi

Tarjoamme paljon vinkkejä treenaamiseen ja syömiseen niin, että saat terveellisemmät elintavat sekä vahvemman kehon ja mielen.

Lue lisää aiheesta Ravinto ja hyvinvointi →