Mihin Build’n Burn perustuu?

Build’n Burn -treeni perustuu fysiologisiin peruskäsitteisiin – maksimaalisen kunnon ja energiankulutuksen tuottaviin intervalliharjoituksiin sekä lihasten voimaa harjoittaviin liikkeisiin.

Maksimoi poltto

Build’n Burn -treenin intensiivisyys on avaintekijä erinomaisten tulosten saavuttamiseksi. Treenitunnin kardiovaskulaariset osat koostuvat lyhytkestoisista intervalleista, joita suoritetaan SKILLMILL™-juoksumatolla ja Concept 2 -soutulaitteilla. Nämä intervallit kehittävät aerobista ja anaerobista kestävyyttäsi sekä kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja polttavat kaloreita tehokkaasti. Voit odottaa olevasi hetkittäin anaerobisella kynnyksellä, sen lähellä tai mennä jopa sen yli. Sykemittareiden käyttö ja henkilökohtainen valmennus ovat erittäin tärkeitä, jotta oikea intensiivisyyden taso saavutetaan ja jotta sitä pystytään ylläpitämään. Näillä tasoilla hapenkulutuksesi ja aerobinen kapasiteettisi joutuvat koetukselle ja paranevat, jolloin kunto- ja kehonkoostumustavoitteittesi saavutettavuus paranee.

Rakenna lihaksia ja kehitä voimaasi

Yhtä tärkeää Build’n Burn -treenin tehokkuudelle on voimaharjoittelu. Käsipainoja ja kahvakuulia sekä voimaharjoittelun ja kehonhallinnan yhdistävien TRX-välineitä käyttäen lihaksesi aktivoituvat. Lisäksi kehität kimmoisuusuutta, ryhtisi ja koordinaatiokykysi paranevat ja aineenvaihduntasi vilkastuu. Voimaintervallien aikana kokonaisintensiivisyys on hieman alemmalla tasolla, jotta pystyt keskittymään täysin harjoitteiden laatuun ja turvallisuuteen.

Vaihtelu on kaikki kaikessa

Vaihtelu on avaintekijä jatkuvien tulosten saavuttamisessa. Huolellisesti suunniteltuja Build’n Burn -ohjelmia muutetaan sopivin väliajoin – näin kehityksesi ei pysähdy koskaan. Kestävyysharjoituksissa intervallien pituutta vaihdellaan ja voimaharjoitteluosassa pääset haastamaan itsesi vaihtelevilla harjoituksilla, joihin sisältyy pidempiä ja lyhyempiä toistosarjoja. Näin saavutat tavoitteesi monella eri osa-alueella. 

Haluan lisätä treenipaketin jäsenyyteeni.

Päivitä

Lue lisää Build’n Burn -harjoittelusta

Build’n Burn kokemuksena

Build‘n Burn tarjoaa kaiken tarvitsemasi treenin 45 minuutissa. Taitavat valmentajamme opastavat 16–20 hengen pienryhmissä sinut läpi intensiivisen, mutta helpon treenin, jossa harjoitetaan sekä voimaa että kestävyyttä intervalliharjoitusten muodossa.

Mihin Build’n Burn perustuu?

Build’n Burn -treeni perustuu fysiologisiin peruskäsitteisiin – maksimaalisen kunnon ja energiankulutuksen tuottaviin intervalliharjoituksiin sekä lihasten voimaa harjoittaviin liikkeisiin.

Ohjaajat ja musiikki

Alan parhaat ohjaajat ja house-musiikin ikonin Stonebridgen laatima musiikki inspiroivat sinua jaksamaan täysillä koko treenin ajan.