Build'n Burn Xpress

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Flexibility

Tasapaino

Tiukempi ote harjoitukseen kokonaisvaltaisella ja intensiivisellä treenillä, joka antaa näkyviä tuloksia ja valtavasti energiaa. Treeni tehdään erittäin ammattitaitoisten ohjaajiemme tarkassa valvonnassa. Build'n Burn Xpress keskittyy kestävyyden ja aineenvaihdunnan lisäämiseen, ja koko treeni kestää vain 30 minuuttia. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

Pienissä, ammattitaitoisten valmentajiemme johtamissa 16 hengen ryhmissä sinua haastetaan ja kannustetaan läpi koko kovatehoisen harjoituksen, jossa keskitytään kestävyyden ja aineenvaihdunnan lisäämiseen.

Sykkeen intuitiivinen seuranta, DJ:n miksaama musiikki ja räätälöity treeniympäristö, jossa käytämme SKILLMILL™-juoksumattoa, soutulaitteita ja voimaharjoitteluvälineitä, nostavat sinua kohti tavoittelemiasi tuloksia: parempaa kestävyyttä, voimaa ja aineenvaihduntaa.

- Tämä on kovaa, upeaa ja motivoivaa treeniä, kertoo Build'n Burn -konseptivastaava Kine Stensrud.

*Build'n Burn sisältyy erikoistuntipakettiin ja maksaa + 11,90 €/kk. Tämän jälkeen pystyt osalistumaan kaikille erikoistunneillemme: Build’n BurnPrformance ja HiYoga (ei koske Oslon Schultz gate -keskusta) jäsenyytesi laajuuden mukaisesti. Jos haluat päivittää jäsenyyttäsi, ota yhteyttä asiakaspalveluun tai lähimpään keskukseesi. 

VASTAAVANLAINEN TUNTI

Burn (Build'n Burn)

Terästä harjoitteluasi intensiivisellä ja täydellisellä treenillä, jossa taitavat valmentajamme tukevat harjoitteluasi, ja joka tuottaa näkyviä tuloksia sekä hyvän mielen. ”Burn” keskittyy erityisesti kestävyyteen ja rasvanpolttoon. Build'n Burn tarjoaa kaiken tarvitsemasi treenin 45 minuutin harjoituksena. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

TÄYDENNÄ HARJOITTELUASI

FLX

Istutko paljon työpäiväsi aikana? Ovatko takareidet kireät ja selkä väsynyt? FLX-tunnilla harjoitetaan koko kehon liikkuvuutta.

Haluan lisätä aikapaketin jäsenyyteen.

Päivitä