Build'n Burn Xpress

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Tiukempi ote harjoitukseen kokonaisvaltaisella ja intensiivisellä treenillä, joka antaa näkyviä tuloksia ja valtavasti energiaa. Treeni tehdään erittäin ammattitaitoisten ohjaajiemme tarkassa valvonnassa. Build'n Burn Xpress keskittyy kestävyyden ja aineenvaihdunnan lisäämiseen, ja koko treeni kestää vain 30 minuuttia. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

Pienissä, ammattitaitoisten valmentajiemme johtamissa 16 hengen ryhmissä sinua haastetaan ja kannustetaan läpi koko kovatehoisen harjoituksen, jossa keskitytään kestävyyden ja aineenvaihdunnan lisäämiseen.

Sykkeen intuitiivinen seuranta, DJ:n miksaama musiikki ja räätälöity treeniympäristö, jossa käytämme SKILLMILL™-juoksumattoa, soutulaitteita ja voimaharjoitteluvälineitä, nostavat sinua kohti tavoittelemiasi tuloksia: parempaa kestävyyttä, voimaa ja aineenvaihduntaa.

- Tämä on kovaa, upeaa ja motivoivaa treeniä, kertoo Build'n Burn -konseptivastaava Kine Stensrud.

*Build'n Burn sisältyy treenikonseptipakettiimme, joka maksaa ryhmäliikuntajäsenille + 10,00 €/kk. Tämän jälkeen voit osallistua kaikille treenikonseptitunneille: Build’n BurnPrformance ja HiYoga (ei koske Oslon Schultz gate -keskusta) jäsenyytesi laajuuden mukaisesti. Haluatko lisätä treenipaketin jäsenyyteesi? Klikkaa tästä.

VASTAAVANLAINEN TUNTI

Burn (Build'n Burn)

Terästä harjoitteluasi intensiivisellä ja täydellisellä treenillä, jossa taitavat valmentajamme tukevat harjoitteluasi, ja joka tuottaa näkyviä tuloksia sekä hyvän mielen. ”Burn” keskittyy erityisesti kestävyyteen ja rasvanpolttoon. Build'n Burn tarjoaa kaiken tarvitsemasi treenin 45 minuutin harjoituksena. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

TÄYDENNÄ HARJOITTELUASI

FLX

Istutko paljon työpäiväsi aikana? Ovatko takareidet kireät ja selkä väsynyt? FLX-ryhmäliikuntatunti on liikkuvuusharjoittelua koko keholle. Tältä tunnilta saat apua myös voimaharjoittelun liikelaajuuksiin.

Haluan lisätä treenipaketin jäsenyyteeni.

Päivitä