Yin Release on rauhallinen, kehon ja mielen havainnointiin perustuva tunti, joka lisää notkeutta ja rauhoittaa kehoa ja mieltä.

Yin Release tarjoaa lepoa ja rentoutusta lihaksille, hermojärjestelmälle, sidekudoksille ja mielelle. Tunti perustuu yin-joogan periaatteille. Liikkeitä on vähän, mutta asennoissa ollaan pidempään. Joskus jännitysten rentouttaminen ja omien asenteiden muuttaminen, ja siitä seuraavan antautumisen ja vapautumisen tunteen saavuttaminen voi olla haastavaa. Joogan avulla voit tasapainottaa kehoa ja mieltä.

Lepo ja palautuminen ovat yhtä tärkeitä kuin aktiivinen liikkuminen ja treenaaminen. Juuri tästä syystä Yin Release on kehitetty tuomaan rentoutusta lihaksille, hermojärjestelmälle, sidekudoksille ja lepoa mielelle. Asennot ja harjoitus ovat erittäin pehmeitä ja lempeitä, rauhallisia ja syviä. Ne auttavat vapautumaan ja rentoutumaan, olemaan läsnä tässä ja nyt.

Yin Yoga teki läpimurtonsa 1980-luvun lopulla jooga-ohjaajien Paul Grilleyn, Denise Kaufmanin, Sarah Powersin, Paulie Zinkin ja Bernie Clarkin johdolla. Kun Paul Grilleyn aloitti ohjaamaan ""puhtaita"" yin-joogatunteja, ei mennyt aikaakaan, kun yin-joogaa harjoitettiin joka puolella joogayhteisöä.

Tunnilla ei ole monimutkaisia tai akrobaattisia liikkeitä, eikä se edellytä aiempaa kokemusta joogasta. Yin Releasen sertifioitu ohjaaja johdattaa turvallisesti ja rauhallisesti asennosta toiseen sisään- ja uloshengityksen kautta. Tuntia emme kuitenkaan suosittelle raskaana oleville. 

 • Kestävyys
  0/4
 • Voima
  0/4
 • Liikkuvuus
  4/4
 • Tasapaino
  2/4
 • Intensiteetti
  0/4
 • Koreografia
  0/4