5 uskomusta omavalmennuksesta

Omavalmennuksesta on monia uskomuksia, joista murramme tässä viisi.

1

Uskomus: Vain hyväkuntoiset ja paljon harjoittelevat käyttävät Personal Traineria.

Totuus: Kaikissa harjoitteluvaiheissa olevat henkilöt käyttävät Personal Traineria. Personal Trainer sopii yhtä hyvin niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin harjoittelijalle. Personal Trainer sovittaa tuntien sisällön ja harjoitukset oman kokemustasosi ja kykyjesi mukaan ja auttaa Sinua etenemään tavoitteessasi, olipa lähtötilanteesi mikä tahansa.

2

Uskomus: Vain rikkailla henkilöillä on varaa Personal Traineriin.

Totuus: Personal Trainerin käyttäminen ei ole halpaa, mutta ei välttämättä kallistakaan, sillä tarjonta on monipuolista − voit valita lyhyemmät tunnit, duo-/ryhmätunnit ja omavalmennuksen määrän. Personal Trainer auttaa Sinua parantamaan terveyttäsi, mikä säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

3

Uskomus: Personal Trainer ei ole oikea ammatti eikä siihen vaadita mitään kolutusta.

Totuus: Personal Trainerin ammatti on kehittynyt paljon viime vuosina ja yhä useammat omavalmentajamme toimivat ammatissaan kokopäiväisesti. Palveluksessamme on ainoastaan Personal Trainereita, joilla on laadukas koulutus, ja koulutamme ja opastamme heitä jatkuvasti, jotta asiakkaamme saavat parasta mahdollista opastusta oman alansa asiantuntijoilta.

4

Uskomus: Personal Trainerin ainoa tehtävä on käskyttää harjoittelemaan kovemmin.

Totuus: Personal Trainerit eivät käytä armeijatyylistä käskyttämistä. Yritämme parhaamme mukaan motivoida Sinua, ja mielestämme se onnistuu parhaiten vuorovaikutuksen kautta. Monen Personal Trainerin ja asiakkaan välille kehittyy mentorisuhde, jossa asiakasta autetaan saavuttamaan harjoitteluun, terveyteen ja elämään yleisesti liittyvät tavoitteet.

5

Uskomus: Personal Trainerista on hyötyä vain silloin, jos haluan kasvattaa lihaksia.

Totuus: Ihanteet muuttuvat, ja kehonrakentajan vartalo ei ole nykyään useimpien harjoittelijoiden toiveena. Personal Trainerimme on koulutettu auttamaan Sinua omien tavoitteidesi saavuttamisessa ja asettamisessa. Saat heiltä tarvitsemaasi opastusta, halusitpa sitten pudottaa pari kiloa, pyrkiä irti heikoista puolistasi tai vain parantaa terveyttäsi ylipäänsä. Ja jos oikein kauniisti pyydät, he auttavat myös isojen lihasten kasvattamisessa.

Lisätietoja Personal Training -palveluista

Lisätietoa Personal Training – palveluistamme

Personal Trainerimme ovat liikunnan auktorisoituja ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua saamaan kaiken irti harjoittelustasi. Sen lisäksi, että heillä on paljon tietoa ja kokemusta liikuntaharjoittelusta, he mahdollistavat sinulle loistavat harjoitukset ja auttavat sinua saamaan harjoituksistasi tehokkaita.

5 uskomusta omavalmennuksesta

Omavalmennuksesta on monia uskomuksia, joista murramme tässä viisi.

PT Osamaksu

Haluamme, että Personal Training -palvelut olisivat mahdollisimman helposti saavutettavissa. Tarjoammekin nyt jäsenille kuukausimaksua suurimmissa PT-paketeissa ilman lisäkustannuksia (ilman ylimääräisiä käsittelykuluja, korkoa tms).

Personal Training palvelut