Digitaalisen jäsenyyden ja palvelun käytön säännöt & ehdot

Voimassa 3.4.2020 jälkeen tilatuissa digitaalisissa jäsenyyksissä.

1 YLEISTÄ

Seuraavia ehtoja ja sääntöjä sovelletaan sopimuksessa (”Jäsenyyssopimus) mainitun henkilön (”Jäsen”) ja ELIXIAn välisessä sopimuksessa. Nämä ehdot ovat keskeinen osa Jäsenyyssopimusta. Jollei näissä ehdoissa toisin mainita, ELIXIA-jäsenyyden yleisiä ehtoja sovelletaan niiltä osin, kuin ne katsotaan tarkoituksenmukaisiksi. Jäsenyyssopimuksen lisäksi jäsentä sitovat myös muut erityiset ehdot, joita voi milloin tahansa olla voimassa muissa palveluissa ja tarjouksissa. Nämä ehdot ovat saatavissa verkkosivuillamme.

2 JÄSENYYS & MAKSUT

Ikäraja ELIXIAn digitaalisen jäsenyyden tilaamiseen on 18 vuotta. Jäsenyys on henkilökohtainen ja tarkoitettu vain yksityiseen käyttöön. Palvelua ei saa käyttää kaupalliseen käyttöön ilman ELIXIAn kirjallista suostumusta. ELIXIAn digitaalinen jäsenyys on voimassa toistaiseksi, kunnes se irtisanotaan. ELIXIAn voimassa oleva listahinnasto on löydettävissä ELIXIAn nettisivuilta. ELIXIA pidättää oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin vuosittain kuluttajahintaindeksin mukaisesti ilman ennakkoilmoitusta. Muissa hinnanmuutoksissa ELIXIAn on ilmoitettava muutoksesta vähintään yksi (1) kuukausi etukäteen sähköpostilla tai tekstiviestillä. Hinnanmuutos tulee voimaan yhden (1) kuukauden kuluttua ilmoituksen lähettämisestä ensimmäisestä muutoskuukaudesta lukien.

Pääsy digitaalisiin palveluihin aktivoidaan yleensä tilauksen yhteydessä. Jos maksua ei suoriteta, pääsy palveluun suljetaan. Kaikki jäsenyydet maksetaan etukäteen sopimuksessa mainitulta ajalta. Jäsenmaksu veloitetaan maksukortilta kuukausittain jäsenyyden luomispäivänä. Jos et halua jatkaa jäsenyyttäsi uudella jäsenkaudella, voit peruuttaa jäsenyytesi 24 tuntia ennen uuden tilauksen alkamista. Digitaalisten palvelujen ostosta ja käytöstä ulkomailta ja Svalbardilta ei makseta arvonlisäveron palautusta.

3 DIGITAALISEN JÄSENYYDEN KESTO JA IRTISANOMINEN

Digitaalinen jäsenyys uusitaan automaattisesti. Jäsenyys uusitaan samalla ajanjakson pituudella (jäsenkausi), kun tilaushetkellä on ilmoitettu. Digitaalinen jäsenyys on mahdollista irtisanoa milloin tahansa seuraavasta jäsenkaudesta lukien, kuitenkin viimeistään 24 tuntia ennen uuden jäsenkauden alkamista. Irtisanominen on tehtävä ELIXIA Asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostitse. Jäsenmaksujen laiminlyöntiä ei pidetä jäsenyyden irtisanomisena.

4 TILAUKSEN PERUMINEN

Ostaessasi ELIXIA-jäsenyyden, sinulla on oikeus perua tilaus ELIXIA-jäsenyyden yleisten ehtojen peruuttamisoikeuden mukaisesti.

5 PALAUTTEET & REKLAMAATIOT

Jos haluat jättää palautetta ostamaasi palveluun liittyen, ole yhteydessä ELIXIA Asiakaspalveluun sähköpostitse tai puhelimitse.

6 OIKEUDET

ELIXIA omistaa oikeudet kaikkiin palveluihin ja sisältöihin. Sisällön kopioiminen, levittäminen tai uudelleentuottaminen ilman ELIXIAn erillistä sopimusta on kielletty.

7 VASTUU TEKNISTEN ONGELMIEN TAI KATKOSTEN AIKANA

ELIXIAn digitaaliset palvelut voivat olla kokonaan tai osittain poissa käytöstä ylläpito- ja muista syistä. ELIXIA pyrkii mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan käyttäjille tietoa saatavuuden rajoituksista. Pysyvistä ongelmista ja/tai häiriöistä on ilmoitettava ELIXIA Asiakaspalveluun.

ELIXIAn tarjoamia tuotteita ja palveluita tarjotaan ilman takeita niiden toiminnasta, laadusta, käytettävyydestä tiettyyn tarkoitukseen, turvallisuudesta tai tarkkuudesta ilman, että ELIXIAn katsotaan olevan vastuussa mahdollisista seurauksista. Tätä ei kuitenkaan sovelleta, jos ELIXIA on toiminut tahallisesti tai törkeästi huolimattomasti. Vastuuvapauslausekkeet ovat voimassa siltä osin, kuin muutoin ei sovelleta lakia.

8 HENKILÖKOHTAISET TIEDOT  

ELIXIA käsittelee Jäsenen henkilötietoja aina ELIXIAn tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

9 MARKKINOINTI JA VIESTINTÄ

ELIXIAn aktiivisena ja maksavana jäsenenä voimme soittaa sinulle sekä lähettää sinulle tarjouksia ja muuta viestintää perustuen tietoihimme, jotka meillä on sinusta jäsenenä. Pidämme sinua asiakkaana 180 päivää viimeisimmän jäsenyytesi jälkeen. Markkinointi voi pitää sisällään uutiskirjeitä, sähköposteja ja/tai tekstiviestejä. Markkinointi voi pitää sisällään tarjouksia ja tietoja vastaavista tuotteista ja palveluista.

Jos sinulla ei ole voimassa olevaa asiakassuhdetta ELIXIAn kanssa, saat sähköistä viestintää vain, jos olet antanut siihen erillisen suostumuksen. Jos et halua vastaanottaa markkinointia ja viestintää, voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen painamalla ”Unsubscribe”-linkkiä uutiskirjeen lopusta.

10 JÄSENEHTOJEN RIKKOMINEN

ELIXIA pidättää oikeuden irtisanoa tai jäädyttää jäsensopimuksesi, jos rikot jäsenehtoja.

11 YHTEYDENOTTO

Jos sinulla on kysyttävää säännöistä ja ehdoistamme, ole yhteydessä ELIXIA Asiakaspalveluun. Löydät yhteystiedot osoitteesta www.elixia.fi.