Vahvaksi tänä kesänä!

Nostakaa käsi kaikki te, jotka ette halua tuntea itseänne vahvaksi kesällä! Niin ajattelinkin. Yhtä selvää ei sen sijaan ole se, miksi haluamme olla vahvoja. Haluatko olla riittävän vahva, jotta voit halutessasi heittää kaverin järveen? Tai haluatko jaksaa leikkiä lastenlasten kanssa puuskuttamatta lasten naurua kovempaa? Tässä on viisi Personal Trainerin vinkkiä, joiden avulla saat vahvemman kropan ja voit valmistautua kaikkiin kesän menemisiin.
ELIXIA
Kategoria
Harjoittelu

Treenaa PT:n kanssa

Saat Personal Trainerilta aina apua treenaamiseen, tavoitteestasi ja lähtötasostasi riippumatta. Ota harjoittelusta kaikki irti!

1. Hanki Personal Trainer, joka laatii sinulle räätälöidyn harjoitusohjelman, joka sopii tarpeisiisi, edellytyksiisi ja tavoitteisiisi. Parempaa ei voisi olla. Personal trainerin kanssa treenaamisesta tulee todennäköisesti elämäsi paras investointi.

2. Harjoittele Build’n Burn -treeneillä ja ota oikotie kesäkuntoon! Jos lisäät Build’n Burnin jäsenyyteesi, saat kaiken tarvitsemasi treenin yhdessä ja samassa harjoituksessa. Maksimaalista rasvanpolttoa ja voimaharjoittelua sekä opastusta ammattivalmentajalta.

3. Online Training on paras täydennys harjoitteluusi. Meillä on paljon tehokkaita Online-treenejä. Tabata Full Body? Crosstraining tai Leg day? Voit itse päättää täysin vapaasti, mitä, missä ja milloin teet. Online Trainingin kanssa et voi keksiä tekosyitä.

Ryhmäliikunta

Harjoittelu ryhmässä on paitsi hauskaa, myös tehokasta ja motivoivaa! Lue lisää ja tutustu tuntikuvauksiin.

4. Treenatkaa yhdessä! Kuulutko heihin, jotka vieläkin luulevat ryhmäharjoittelun vaativan koreografiaa ja koordinaatiota? Väärin. Ryhmässä treenaaminen parantaa suorituskykyäsi ja tehostaa harjoitteluasi myös silloin, kun treenaat yksin. Oletko kokeillut Prformance Strenght- tai Hi Intensity -treeniä? Etkö? Ne ovat taattuja lihasvoiman kehittäjiä. Etkä taatusti tule katumaan.

5. Noudata harjoitusohjelmaa. Se on hauskaa, nopeaa ja tehokasta. Pane lempikappaleesi soimaan kovaa ja treenaa yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Tärkeää on, että noudatat omaa treeniohjelmaasi.

Treenaa, jotta jaksat tehdä enemmän sitä, mitä haluat. Tänään on täydellinen päivä aloittaa!

Haluatko lisää voimaa ja lihasmassaa? Täältä löydät kaikki treenivaihtoehtomme, kun haluat tulla vahvemmaksi.