"Yksinäni olisin laiska"

Mari Kähkönen viihtyy haastavilla ryhmäliikuntatunneilla ja ammentaa energiaa muista treenaajista.
SATS
Kategoria
Harjoittelu

– Ei mitään lössyttelytunteja, kuvailee ELIXIA Megahertsissä ja Itiksessä ryhmäliikuntatunneilla viihtyvä Mari Kähkönen omia suosikkejaan.

– Tunnit, joilla käyn, ovat mahdollisimman rääkkääviä ja niissä on hyvä meininki.

Monia vuosia ryhmäliikuntatunneilla käynyt Mari nimeää suosikeikseen Power Stepin, Bodycombatin sekä Love2Dancen. Erityisiä tavoitteita suorituskyvyn tai ulkonäön suhteen hänellä ei ole, vaan tärkeintä on pitää peruskuntoa yllä. Liikkuminen vaikuttaa hänen mukaansa merkittävästi myös mielialaan.

– Euforian tunne on mahtava. Sen metsästämiseksi lähden aina mielelläni liikkumaan.

Liikkumisen riemu tarttuu

Marin mielestä liikkumisen riemu tarttuu niin samoilla tunneilla käyvistä ihmisistä kuin tunnin ohjaajasta.

– Yhdessä tekeminen innostaa. Yksinäni olisin laiska. Kun luulee, ettei enää jaksa, ohjaaja kannustaa hyppäämään korkeammalle ja lyömään kovempaa. Energiankulutuksessa voi olla hirveä ero, jos ohjaaja saa kaikki mehut irti!

ELIXIA Megahertsissä ja Itiksessä ryhmäliikuntatunteja ohjaava Irina Nordström muistaa Marin koko ohjaajanuransa ajalta.

– Mari tulee aina paikalle leveän hymyn kera ja syttyy Power Stepin kaltaisesta iloisesta ja tehokkaasta treenistä – kuten muutkin tunneilleni tulijat. Hiki, huh-huudahdukset ja ilmeet kertovat, että nyt tehdään täysillä! Irina iloitsee.