Treenit on helppo ottaa mukaan

Tiina Sund nauttii haastavista ja sykettä nostavista treeneistä. Online Training mahdollistaa liikkumisen myös kiireiden keskellä.
ELIXIA
Kategoria
Harjoittelu

Rytmikäs musiikki ja liikunnanohjaajan kannustushuudot raikuvat helsinkiläisestä omakotitalosta. Tiina Sund askeltaa, loikkii ja punnertaa katse kohdistettuna sohvan käsinojalle nostettuun läppäriin. Taustalla häärää perheen viisivuotias poika, jonka hämähäkkimieslelu hyökkää välillä keskelle treenisalin virkaa toimittavaa olohuonetta.

Tiina on ollut ELIXIAn asiakas jo vuosia. Salilla ja ryhmäliikuntatunneilla viihtyvä nainen on innostunut harjoittelemaan myös Online Training -palvelun avulla. Vanhemmuuden, töiden ja talonrakennuksen keskellä aikaa liikkumiseen on joinakin päivinä helpompi löytää kotona.

Online Training

Treenaa missä ja milloin tahansa. Tarjolla on yli 80 ohjattua tehokasta harjoitusta.

– Treenit on myös helppo ottaa mukaan, Tiina vinkkaa.

Hän on tehnyt treenejä matkoilla ja mökillä – oikeastaan kaikkialla, missä vain on verkkoyhteys.

– Kaverit vitsailevat, että Tiinalla on vielä jumppa tekemättä, kun muut jo availevat kuohuviinipulloja ja alkavat grillata makkaraa.

Hyvää oloa ja energiaa

Online Training -palvelusta löytyy parikymmenminuuttisia treenejä niin voiman, liikkuvuuden kuin kestävyyden harjoittamiseen. Tiinan suosikkeja tunneista ovat Crosstraining ja muut nopeatempoiset, sykettä nostavat ohjelmat. Palvelun kautta hän on tutustunut myös uusiin lajeihin.

– En ole käynyt tanssitunneilla, koska käytettävissä on vain rajallinen määrä aikaa treeneille. On pitänyt valita monesta kivasta. Nyt olen kokeillut tanssiakin kotona ja huomannut, että etenkin street dance on superkivaa, Tiina kertoo.

Syksyllä hänet saatetaankin nähdä tanssitunneilla myös keskuksessa. Ahkerasti liikkuva Tiina hakee liikunnasta hyvää oloa ja energiaa.

– Mikä tahansa ongelma näyttää treenin jälkeen taas paljon pienemmältä.