Näin saat lisää voimaa

Treenaatko saadaksesi lisää voimaa ja paremmin erottuvat lihakset? Oletko tähän asti treenannut kuntosalilla käsipainoilla, levytangoilla tai kahvakuulilla? Nyt on aika kokeilla ELIXIAn ryhmäliikuntatunteja! Uskallamme luvata, että ne ovat vähintään yhtä tehokkaita kuin itsenäinen harjoittelu.
ELIXIA
Kategoria
Harjoittelu

Onko olemassa ketään, joka ei haluaisi olla vahvempi? Tuskin! On kiva olla vahva. Vahvuus tuo mukanaan vapautta: voit kantaa ruokakassit kotiin saamatta selkää kipeäksi, jaksat painia lasten ja lastenlasten kanssa. Vahvana voit nostaa, kantaa, vääntää ja vetää ilman, että keho panee vastaan.

Ei ole väliä haluatko vain enemmän voimaa vai haluatko myös suuremmat lihakset. Meillä ELIXIAssa on kaikki, mitä tarvitset voimaharjoitteluun. 

Ryhmäliikunta

Kolme tärkeintä ryhmäliikuntatuntiamme sinulle, joka haluat lisää voimaa, ovat Shape, ABSolution ja Bootylicious. Yhdistele näitä kolmea säännöllisesti ja huomaat eron entiseen.

Shape

Tällä tunnilla koko kehoa treenataan 60 minuutin ajan yksinkertaisilla ja toiminnallisilla voimaharjoituksilla. Apuna käytetään oman kehon painoa, lisäpainoja, lautaa, ja kuminauhaa. Treeni on yksinkertainen, mutta haastava. Lue lisää ja tee varaus täällä.

ABSolution

ABSolution on 30 minuutin vatsa- ja selkälihastreeni, jossa tehdään erittäin tehokkaita ja innovatiivisia harjoituksia. Treeni perustuu intervalleihin, joiden aikana tietty harjoitus toistetaan mahdollisimman monta kertaa. Lue lisää ja tee varaus täällä.

Bootylicious

Bootylicious on täydellinen sinulle, jos haluat treenata kovaa ja tehokkaasti. Tässä 30 minuutin tehotreenissä keskitytään yksinomaan reisiin, pakaroihin ja vatsoihin. Lue lisää ja tee varaus täällä.

TREENAA VALMENTAJAN KANSSA

Jos haluat todella haastaa itsesi, suosittelemme tutustumaan Prformance™

-konseptiin. Prformance on lisäpalvelu, jonka voit lisätä nykyiseen jäsenyyteesi. Palveluun sisältyy erilaisia treenejä, kuten Prformance Hi-Intensity, Prformance Strength ja Prformance Olympic Lifting.

PRFORMANCE™ Hi-Intensity

Tunti aloitetaan dynaamisella koko kehon lämmittelyllä, sitten nostetaan sykettä, minkä jälkeen siirrytään itse asiaan eli Prformance™ Hi-Intensity -osaan. Tunnilla treenataan todella kovalla intensiteetillä. Näin sydämen ja keuhkojen kapasiteettia saadaan kehitettyä erittäin tehokkaasti. 

PRFORMANCE™ Strength

Jos haluaa kasvattaa lihasmassaa ja saada suuret lihakset, on treenattava suurilla painoilla. Tässä treenissä keskitytään juuri tähän: maksimivoiman ja vahvuuden kehittämiseen. Raskailla perusharjoituksilla ja tarkoilla ohjeilla löydät kehosi todellisen potentiaalin. 

PRFORMANCE™ Olympic Lifting

Prformance™ Olympic Lifting perustuu nimensä mukaisesti painonnoston olympialajeihin, tempaukseen ja työntöön. Tunnilla painotetaan oikeaa tekniikkaa. 

Voimaharjoittelua Personal Trainerin kanssa 

Personal Trainerin avulla viet treenisi seuraavalle tasolle. Haluatko treenata kovaa 25 vai 55 minuuttia? Ryhmässä, kaverin kanssa vai itseksesi? Meiltä saat erilaisia PT-paketteja omien tarpeittesi mukaan. 

VAHVEMMAKSI VERKOSSA

Treenaa ammattitaitoisten ohjaajiemme kanssa missä, miten ja milloin haluat. 

ELIXIAlla on valtava valikoima erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kuten juoksu-, pyöräily-, jooga-, tanssi-, notkeus-, aerobic- ja taistelulajitreenejä. Etsi oma suosikkisi, niin saat iloa arkeen.

Onko sinulla jokin muu tavoite? Ehkä haluat pudottaa painoa, kohottaa kuntoa tai tulla notkeammaksi? Me autamme sinua onnistumaan!