Personal trainer

Valitsemasi PT-paketti

alennettuun hintaan

Palkitsemisohjelmamme kautta saat PT-paketteja alennettuun hintaan. Oletko uusi jäsen? Uutena jäsenenä saat veloituksettoman PT-tapaamisen. Personal Training -palvelut sopivat kaikille, ja treenisuunnitelma rakennetaan omiin tavoitteisiisi ja aikatauluihisi pohjautuen.

MIKSI KANNATTAA TREENATA PERSONAL TRAINERIN KANSSA?

Personal Trainerimme auttavat sinua harjoittelussa tavoitteesta ja lähtötasosta riippumatta. Olipa tavoitteenasi olla aktiivisempi arjessa, palautua loukkaantumisesta tai kehittää harjoitustekniikkaa, meiltä löydät varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon.

Jos olet vähintään Silver-tasolla, saat vuosittaisen alennuskupongin valitsemaasi PT-pakettiin. Alennus aktivoituu automaattisesti ensimmäiseen PT-pakettiin, jonka ostat alennuskupongin saamisen jälkeen. Tarkista ELIXIA-sovelluksesta, onko sinulla käyttämätön kuponki. Ostaaksesi Personal Training -palveluja ELIXIAlta, sinun tulee olla jäsen.

Kirjaudu sisään

Valitse kolmesta vaihtoehdosta

PERSONAL TRAINERIEN TASOT

Olemme jaotelleet Personal Trainerimme eri tasoihin perustuen koulutukseen ja kokemukseen Personal Trainerin työstä. Kaikki Personal Trainerimme ovat koulutettuja, mutta ylemmillä tasoilla olevat ovat lisäkouluttautuneet ja heillä on enemmän kokemusta. Tämä näkyy myös palvelun hinnoittelussa. Personal Trainer, joka on kouluttautunut enemmän ja jolla on enemmän kokemusta, maksaa hieman enemmän.

Kirjaudu sisään

LISÄÄ PERSONAL TRAINING -PALVELUISTA

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi

BOOT CAMP – HAJOITTELE PERSONAL TRAINERIN KANSSA PIENRYHMÄSSÄ