Strong mama – täydellinen treeni äidille (ja vauvalle!)

ELIXIAlla voit alkaa treenata vauvasi kanssa jo muutama viikko synnytyksen jälkeen. Strong Mama on juuri sopiva treeni sinulle, joka haluat alkaa treenata kroppaa vähitellen raskauden jälkeen. Treeni on myös sosiaalinen tilaisuus sekä äidille että vauvalle.
Kategoria
Harjoittelu

Kun kehitimme Strong Mamaa, lähtökohtana oli juuri äidiksi tulleen naisen elämäntilanne. Ymmärrämme, ettei äidillä ole kovin paljon aikaa muuhun kuin vauvanhoitoon, mutta monet äidit kaipaavat mahdollisuutta tehdä jotain kropalleen pitkän raskausajan jälkeen.

Strong Mama

Palaudu kuntoon raskauden jälkeen! Treeni on myös sosiaalinen tilaisuus sekä äidille että vauvalle.

Strong Mama -tunnille otetaan vauva mukaan. Vauvat saavat olla turvassa salin keskellä samalla kun äidit treenaavat kehässä heidän ympärillään. Monet vauvat pitävät siitä, että ympärillä on muita vauvoja, ja usein vauvat nukkuvat hyvin saatuaan paljon virikkeitä treenin aikana.


HARJOITUKSET OVAT VASTIKÄÄN SYNNYTTÄNEELLE SOPIVIA ELI OIKEANLAISIA VATSALIHASHARJOITUKSIA. HUOMIOON OTETAAN MYÖS HORMONIT, JOIDEN VUOKSI ESIMERKIKSI ASKELKYYKKYJÄ EI VOI TEHDÄ. – ANNA


Harjoitukset vaikuttavat koko kehoon, ja ne tehdään aina omien kykyjen mukaan ja omaan tahtiin. Koska treeni on tarkoitettu vastikään synnyttäneille naisille, sitä vetää aina erityiskoulutuksen saanut ohjaaja.

Monille äideille Strong Mama on enemmän sosiaalinen tapahtuma kuin treeni. Tunnilla tapaat äitejä, jotka myös ovat saaneet hiljattain lapsen. Ei ole lainkaan harvinaista, että osallistujat tapaavat myös ELIXIAn ulkopuolella.


TUNNILLA ON RENTO TUNNELMA, EIKÄ SE HAITTAA, JOS VAUVA ITKEE TAI JOS TUNNIN AIKANA TÄYTYY IMETTÄÄ TAI VAIHTAA VAIPPA. LISÄKSI SE ON HYVÄ TAPA TAVATA MUITA VANHEMPAINVAPAALLA OLEVIA ÄITEJÄ. – ANNA


Kuinka pian synnytyksen jälkeen Strong Mama -treeneihin saa osallistua?

On hyvin yksilöllistä, kuinka pian synnytyksen jälkeen voi alkaa harrastaa liikuntaa. 

Suomessa uusia äitejä kehotetaan odottamaan treenaamisen aloittamisen kanssa neuvolan jälkitarkastukseen asti (paikkakunnasta riippuen 5-12 kuukautta synnytyksestä). Sitä ennen voi kuitenkin treenata lantionpohjan lihaksia ja kävellä päivittäin. Rasittavien ja hyppyjä ja äkkinäisiä liikkeitä sisältävien treenien kanssa on syytä odottaa.

Jos haluat treenata itseksesi, löydät useista keskuksistamme ELIXIA Lapsiparkin, johon voit jättää hoitoon lapsesi treenin ajaksi.

Haluatko aloittaa harjoittelun raskauden jälkeen? Täältä löydät valikoiman treenivaihtoehtoja sinulle, joka haluat päästä kuntoon turvallisesti ja tehokkaasti.