PT60

PT60 on suosituin Personal Training -tuotteemme jäseniemme keskuudessa. Harjoittele turvallisesti, kehity ja saavuta tavoitteesi Personal Trainerin kanssa 55 minuuttia kestävissä tapaamisissa.

PT60-tunnit on suunniteltu kattamaan koko harjoituskerta lämmittelystä rentoutumiseen. Jos haluat, voit jättää nämä osiot pois ja keskittyä tunnin aikana pidempään harjoitusohjelmaan. Mielipiteitä on monia, mutta PT60 on aina ollut Personal Training -valikoimamme suosituin vaihtoehto, joten sen pituus vaikuttaa soveltuvan useimmille ihmisille. Mitä kauemmin vietät aikaa oman Personal Trainerisi kanssa, sitä paremman kuvan hän saa kyvyistäsi ja tarpeistasi.

Jos et ole aikaisemmin kokeillut PT-palvelujamme tai jos harjoittelukeskus on Sinulle ympäristönä uusi, suosittelemme, että aloitat 55 minuutin harjoittelukerroilla. Siten saat kaiken tarvitsemasi opastuksen oikeaan, juuri omiin tavoitteisiisi ja tarpeisiisi sopivaan harjoitteluun.

Valikoimastamme löytyvät seuraavat PT60-paketit:

  • 1 tapaaminen
  • 3 tapaamista
  • 10 tapaamista (Tämän paketin voit maksaa myös osissa!)
  • 25 tapaamista (Tämän paketin voit maksaa myös osissa!)
  • 50 tapaamista (Tämän paketin voit maksaa myös osissa!)

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi

Lisätietoja Personal Training -palveluista

Lisätietoa Personal Training – palveluistamme

Personal Trainerimme ovat liikunnan auktorisoituja ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua saamaan kaiken irti harjoittelustasi. Sen lisäksi, että heillä on paljon tietoa ja kokemusta liikuntaharjoittelusta, he mahdollistavat sinulle loistavat harjoitukset ja auttavat sinua saamaan harjoituksistasi tehokkaita.

5 uskomusta omavalmennuksesta

Omavalmennuksesta on monia uskomuksia, joista murramme tässä viisi.

PT Osamaksu

Haluamme, että Personal Training -palvelut olisivat mahdollisimman helposti saavutettavissa. Tarjoammekin nyt jäsenille kuukausimaksua suurimmissa PT-paketeissa ilman lisäkustannuksia (ilman ylimääräisiä käsittelykuluja, korkoa tms).

Personal Training palvelut