ELIXIAlla on laaja valikoima erilaisia Hot-tunteja. ELIXIA on suurin Hot-ryhmäliikuntatuntien tarjoaja Pohjoismaissa. Voit valita itsellesi sopivimmat tunnit mm. erilaisista Hot Yoga- ja Hot Pilates -tunneista. Hot-studioiden lämpötila vaihtelee noin 30 ja 40 asteen välillä, kosteusprosentin ollessa maksimissaan 40 %.

Hikoile ELIXIAn Hot-tunneilla

Jos kaipaat vaihtelua treeniisi, Hot-tunnit saattavat olla juuri se, mitä etsit. Hot-tunnit mm. kehittävät sydän- ja verenkiertoelimistön kuntoa sekä parantavat liikkuvuutta. Lisäksi jooga yleisesti on erinomainen tapa vähentää stressiä ja kehon jäykkyyksiä. Hot-tuntien normaalia korkeampi lämpötila ei kuitenkaan välttämättä sovellu kaikille.

Mitä mukaan tunnille?

Ota mukaan oma joogamattosi, iso pyyhe maton päälle, hikipyyhe sekä paljon vettä.

Turvallisuusvinkit

Juo vettä ennen ja jälkeen Hot-tunnin sekä tunnin aikana.

Lopeta harjoittelu, jos sinua pyörryttää tai koet huonoa oloa. Poistu Hot-studiosta ja lepää viileämmässä ympäristössä.

Jos sinulla on sydän- tai verisuonitauteja, diabetes, anoreksia, taipumus pyörtymiseen tai muita terveyteen liittyviä asioita, tarkista lääkäriltäsi, onko sinun turvallista osallistua Hot-tunneille.

Emme suosittele osallistumista Hot-tunneille, jos olet raskaana.

Lue lisää Hot-tunneistamme tai varaa paikkasi tunnilta täältä:

Jos ryhmäliikunta ei vielä kuulu ELIXIA-jäsenyyteesi, voit käyttää ilmaisen edun kokeilla ryhmäliikuntatuntia ELIXIA Rewards kanta-asiakasohjelmastamme. Lue lisää Rewards-ohjelman eduista ELIXIA-sovelluksesta.