Tämä on SATSELIXIA

ELIXIAn missio on tehdä joka päivä töitä sen eteen, että pohjoismaalaiset olisivat terveempiä ja onnellisempia.

SATS- ja ELIXIA-kuntokeskukset tarjoavat modernia ja toiminnallista harjoittelua, Personal Trainingia ja ryhmäliikuntatunteja Suomen, Norjan ja Ruotsin suurimmissa kaupungeissa. Pyrimme myös auttamaan jäseniämme harjoittelemaan keskustemme ulkopuolella erilaisten digitaalisten työkalujen avulla. Olemme markkinoillamme aktiivisessa roolissa innovaatioiden kehittäjänä ja lanseeraamme jatkuvasti uusia liikuntamuotoja ja uusia digitaalisia työkaluja treenin tueksi.

Vuonna 2018 lanseerattiin ELIXIA BASE, joka on edullisempi ja yksinkertaisempi vaihtoehto perinteisille ELIXIA-liikuntakeskuksille.

SATSELIXIA on osa SATSGROUP-konsernia, jonka omistajia ovat Altor (51 %) ja TryghedsGruppen (49 %).

SATSGROUP toimii kaikissa Pohjoismaissa:

SATSELIXIA numeroina

  • Pohjoismaiden suurin liikuntakeskusketju, johon kuuluu yhteensä 215 keskusta  
  • 600 000 jäsentä
  • Noin 8 000 työntekijää, joista noin 2 000 on kokoaikaisia
  • Valikoimassa on noin 120 ryhmäliikuntatuntia ja treenikonseptia
  • Personal Trainereiden ja ryhmäliikuntaohjaajien oma koulutusjärjestelmä ja sertifiointi 

Lue lisää SATSELIXIASTA

Miksi valita ELIXIA?

Tunne liikuntasuorituksen jälkeen on sanoinkuvaamaton! Onhan se upeaa, että liikuntasuorituksesta voi saada välittömän palautteen oman hyvinvoinnin, energisyyden, ylpeyden ja iloisemman olemuksen kautta. Liikunta on sijoitus sinuun itseesi – terveyteesi ja hyvinvointiisi.

Historiamme

SATS tuli markkinoille vuonna 1995, aikaan jolloin harvat kokivat olevansa tervetulleita kuntosaleille ja ihanteena olivat suuret lihakset.

Konserni

SATS ELIXIAn johtoryhmään kuuluvat:

Facebook-säännöt

Tykkäämällä ELIXIA Finlandista Facebookissa, saat ensimmäisten joukossa tietoa mm. ELIXIAn uutuuksista ja ajankohtaisista liikuntatrendeistä!

Pidämme huolta sydämestäsi!

SATSin tavoitteena on, että meillä treenatessasi tunnet olosi turvalliseksi. Siksi kaikista liikuntakeskuksistamme löytyy defibrillaattori, ns. sydämenkäynnistäjä. Lisäksi koko henkilökuntamme on käynyt läpi sisäisesti järjestämämme elvytyskoulutukset.

;