Tämä on SATSELIXIA

SATS ja ELIXIA yhdistyivät vuonna 2014 ja muodostivat johtavan kuntokeskusketjun, jonka visiona on vaikuttaa merkittävästi pohjoismaalaisten terveyteen ja elämänlaatuun.

SATS- ja ELIXIA-kuntokeskukset tarjoavat modernia ja toiminnallista harjoittelua, personal trainingia ja ryhmäliikuntatunteja Suomen, Norjan ja Ruotsin suurimmissa kaupungeissa. Pyrimme myös auttamaan jäseniämme harjoittelemaan keskustemme ulkopuolella erilaisten digitaalisten työkalujen avulla. Olemme markkinoillamme aktiivisessa roolissa innovaatioiden kehittäjänä ja lanseeraamme jatkuvasti uusia liikuntamuotoja ja uusia digitaalisia työkaluja treenin tueksi.

SATSELIXIA on osa Altorin (51 %) ja TryghedsGruppenin (49 %)omistamaa Health & Fitness Nordicia (HFN). Pääomistajilla on yhteinen visio kuntoilualan jatkuvasta kehittämisestä Pohjoismaissa.

SATSELIXIA numeroina

  • Noin 160 keskusta Pohjoismaissa
  • Yli 8 000 työntekijää, jotka vastaavat noin 2000 kokopäiväistä työpaikkaa
  • Noin 418 000 jäsentä
  • Liikevaihto noin 311 miljoonaa euroa 
  • 21 miljoonaa käyntiä vuonna 2013

Lue lisää SATSELIXIASTA

Historiamme

SATS tuli markkinoille vuonna 1995, aikaan jolloin harvat kokivat olevansa tervetulleita kuntosaleille ja ihanteena olivat suuret lihakset.

Konserni

SATS ELIXIAn johtoryhmään kuuluvat:

SAFE

SAFE kouluttaa tulevaisuuden ohjaajia! Unelmoitko uudesta urasta tai hauskasta lisätyöstä liikunnan parissa? Jos vastaus on kyllä, SAFE on sinua varten!

Facebook-säännöt

Tykkäämällä ELIXIA Finlandista Facebookissa, saat ensimmäisten joukossa tietoa mm. ELIXIAn uutuuksista ja ajankohtaisista liikuntatrendeistä!

Pidämme huolta sydämestäsi!

SATSin tavoitteena on, että meillä treenatessasi tunnet olosi turvalliseksi. Siksi kaikista liikuntakeskuksistamme löytyy defibrillaattori, ns. sydämenkäynnistäjä. Lisäksi koko henkilökuntamme on käynyt läpi sisäisesti järjestämämme elvytyskoulutukset.