Tämä on SATS Group

ELIXIAn missio on tehdä joka päivä töitä sen eteen, että pohjoismaalaiset olisivat terveempiä ja onnellisempia.

SATS Group on Pohjoismaiden johtava liikuntapalveluiden tuottaja. Visiomme kautta, ”Making people Healthier and Happier”, olemme tärkeässä roolissa luomassa elämänlaatua ja terveellisempiä elämäntapoja jäsenillemme sekä yhteisöille ympärillämme.

ELIXIA -liikuntakeskuksiin kaikki ovat tervetulleita. Motivoimme kaikkia jäseniämme treenitaustan ja tavoitteiden mukaan, olivat ne sitten suuria tai pieniä. Keskuksistamme löydät kannustavan ilmapiirin ja inspiroivan henkilökuntamme lisäksi laajan valikoiman tuotteita, sekä toimialan johtavat digitaaliset palvelut tavoitteidesi tueksi. Tavoitteemme on auttaa jäseniämme pysymään aktiivisina ja kunnossa läpi elämän.

SATS Groupiin kuuluvat ketjut ovat SATS, ELIXIA, Fresh Fitness, HiYoga ja Balance. Ketjuihin kuuluu 250 liikuntakeskusta Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa joissa harjoittelee 700,000 jäsentä. Henkilökuntaa on 10,000 henkeä, joista 2,000 on kokoaikaisia työntekijöitä.

Sustainability report 2020

Lue lisää ELIXIASTA

Miksi ELIXIA?

ELIXIAn jäsenet treenaavat enemmän ja ovat keskimäärin onnellisempia kuin muut.* Olemme tästä äärimmäisen ylpeitä, sillä missiomme on motivoida ihmisiä liikkumaan sekä löytämään liikunnanilon.

Historiamme

SATS tuli markkinoille vuonna 1995, aikaan jolloin harvat kokivat olevansa tervetulleita kuntosaleille ja ihanteena olivat suuret lihakset.

Konserni

ELIXIAn johtoryhmään kuuluvat:

Facebook-säännöt

Tykkäämällä ELIXIA Finlandista Facebookissa, saat ensimmäisten joukossa tietoa mm. ELIXIAn uutuuksista ja ajankohtaisista liikuntatrendeistä!

Pidämme huolta sydämestäsi!

ELIXIAn tavoitteena on, että meillä treenatessasi tunnet olosi turvalliseksi. Siksi kaikista liikuntakeskuksistamme löytyy defibrillaattori, ns. sydämenkäynnistäjä. Lisäksi koko henkilökuntamme on käynyt läpi sisäisesti järjestämämme elvytyskoulutukset.