Tämä on SATSELIXIA

ELIXIAn missio on tehdä joka päivä töitä sen eteen, että pohjoismaalaiset olisivat terveempiä ja onnellisempia.

SATS- ja ELIXIA-kuntokeskukset tarjoavat modernia ja toiminnallista harjoittelua, Personal Trainingia ja ryhmäliikuntatunteja Suomen, Norjan ja Ruotsin suurimmissa kaupungeissa. Pyrimme myös auttamaan jäseniämme harjoittelemaan keskustemme ulkopuolella erilaisten digitaalisten työkalujen avulla. Olemme markkinoillamme aktiivisessa roolissa innovaatioiden kehittäjänä ja lanseeraamme jatkuvasti uusia liikuntamuotoja ja uusia digitaalisia työkaluja treenin tueksi.

SATSELIXIA on osa Altorin (51 %) ja TryghedsGruppenin (49 %) omistamaa Health & Fitness Nordicia (HFN). Pääomistajilla on yhteinen visio kuntoilualan jatkuvasta kehittämisestä Pohjoismaissa.

Vuonna 2018 lanseerattiin ELIXIA BASE, joka on edullisempi ja yksinkertaisempi vaihtoehto perinteisille ELIXIA-liikuntakeskuksille.


SATSELIXIA numeroina

  • Noin 160 keskusta Pohjoismaissa
  • Yli 8 000 työntekijää, joista n. 2 000 on kokoaikaisia
  • Liikevaihto noin 292 miljoonaa euroa 
  • 22 miljoonaa treenikertaa vuonna 2017

Lue lisää SATSELIXIASTA

Miksi valita ELIXIA?

Tunne liikuntasuorituksen jälkeen on sanoinkuvaamaton! Onhan se upeaa, että liikuntasuorituksesta voi saada välittömän palautteen oman hyvinvoinnin, energisyyden, ylpeyden ja iloisemman olemuksen kautta. Liikunta on sijoitus sinuun itseesi – terveyteesi ja hyvinvointiisi.

Historiamme

SATS tuli markkinoille vuonna 1995, aikaan jolloin harvat kokivat olevansa tervetulleita kuntosaleille ja ihanteena olivat suuret lihakset.

Konserni

SATS ELIXIAn johtoryhmään kuuluvat:

SAFE

SAFE kouluttaa tulevaisuuden ohjaajia! Unelmoitko uudesta urasta tai hauskasta lisätyöstä liikunnan parissa? Jos vastaus on kyllä, SAFE on sinua varten!

Facebook-säännöt

Tykkäämällä ELIXIA Finlandista Facebookissa, saat ensimmäisten joukossa tietoa mm. ELIXIAn uutuuksista ja ajankohtaisista liikuntatrendeistä!

Pidämme huolta sydämestäsi!

SATSin tavoitteena on, että meillä treenatessasi tunnet olosi turvalliseksi. Siksi kaikista liikuntakeskuksistamme löytyy defibrillaattori, ns. sydämenkäynnistäjä. Lisäksi koko henkilökuntamme on käynyt läpi sisäisesti järjestämämme elvytyskoulutukset.