Tämä on SATS Group

ELIXIAn missio on tehdä joka päivä töitä sen eteen, että pohjoismaalaiset olisivat terveempiä ja onnellisempia.

SATS Group on Pohjoismaiden johtava hyvinvoinnin- ja kuntokeskusliiketoiminnan tarjoaja, jolla on vahva visio sekä tärkeä rooli niin jäsentemme terveyden, hyvinvoinnin ja elämänlaadun kuin pohjoismaisen yhteiskunnan kannalta.

Tarjoamme moderneja kuntokeskuksia, korkeasti koulutettuja Personal Trainereita sekä laajimman valikoiman ryhmäliikuntatunteja. Keskitymme vahvasti myös keskustemme ulkopuolella treenaavien jäsentemme motivoimiseen Online Training -palvelumme sekä erilaisten digitaalisten työkalujen avulla. Teemme jatkuvasti töitä trenditutkimuksen sekä innovoinnin kanssa ollaksemme alan paras tulevaisuuteen suuntaava kuntokeskusketju.

SATS Group -konsernin omistavat Altor (51%) sekä TryghedsGruppen (49%). Konserni koostuu SATS, SATS, ELIXIA, Fresh Fitness, HiYoga, Balance ja Metropolis brändeistä. Tarjoamme yhteensä noin 250 kuntokeskusta Norjassa, Ruotsissa, Suomessa ja Tanskassa. Meillä on 700 000 jäsentä ja 10 000 työntekijää, mikä vastaa noin 2000 kokopäiväistä työpaikkaa.

SATS Group toimii kaikissa Pohjoismaissa:

SATS Group numeroina:

  • Pohjoismaiden suurin liikuntakeskusketju, johon kuuluu yhteensä 215 keskusta  
  • 700 000 jäsentä
  • Noin 10 000 työntekijää, joista noin 2 000 on kokoaikaisia
  • Valikoimassa on noin 120 ryhmäliikuntatuntia ja treenikonseptia
  • Personal Trainereiden ja ryhmäliikuntaohjaajien oma koulutusjärjestelmä ja sertifiointi 

Sustainability report 2018

Lue lisää ELIXIASTA

Miksi valita ELIXIA?

Tunne liikuntasuorituksen jälkeen on sanoinkuvaamaton! Onhan se upeaa, että liikuntasuorituksesta voi saada välittömän palautteen oman hyvinvoinnin, energisyyden, ylpeyden ja iloisemman olemuksen kautta. Liikunta on sijoitus sinuun itseesi – terveyteesi ja hyvinvointiisi.

Historiamme

SATS tuli markkinoille vuonna 1995, aikaan jolloin harvat kokivat olevansa tervetulleita kuntosaleille ja ihanteena olivat suuret lihakset.

Konserni

ELIXIAn johtoryhmään kuuluvat:

Facebook-säännöt

Tykkäämällä ELIXIA Finlandista Facebookissa, saat ensimmäisten joukossa tietoa mm. ELIXIAn uutuuksista ja ajankohtaisista liikuntatrendeistä!

Pidämme huolta sydämestäsi!

SATSin tavoitteena on, että meillä treenatessasi tunnet olosi turvalliseksi. Siksi kaikista liikuntakeskuksistamme löytyy defibrillaattori, ns. sydämenkäynnistäjä. Lisäksi koko henkilökuntamme on käynyt läpi sisäisesti järjestämämme elvytyskoulutukset.