6 asiaa, jotka crosstrainingin harrastajat tunnistavat itsessään

Crosstraining on yksi ELIXIAn suosituimmista ryhmätreeneistä, ja ymmärrämme hyvin miksi. Oletko kokeillut Crosstrainingia? Silloin tunnistat varmasti itsesi näistä kuudesta asiasta…
Kategoria
Harjoittelu

Crosstraining on vaativa treeni, jossa tehdään haastavia ja kovia harjoituksia paikkaharjoitteluna. Treenit ovat erilaisia riippuen siitä, kuka niitä vetää, mutta kaikki ne ovat erittäin intensiivisiä treenejä, joissa painotetaan tehokkuutta. 


TIEDÄN SAAVANI MAKSIMAALISEN TREENIN, JOSSA PÄÄSEN HARJOITTAMAAN VUOROTELLEN VOIMAA JA KUNTOA TOIMINNALLISIN HARJOITUKSIN. SE TEKEE CROSSTRAININGISTA MIELESTÄNI ÄÄRIMMÄISEN TREENITUNNIN! – MIKAELA


6 ASIAA, JOTKA CROSSTRAININGIN HARRASTAJAT TUNNISTAVAT ITSESSÄÄN:

1. TUNNET SUURIMMAN OSAN OSALLISTUJISTA

Crosstraining on suosittu ryhmäliikuntatunti ELIXIAlla, ja usein treeneissä on mukana samat treenaajat. Useimmat osallistujat ovat ”treenikavereita” keskenään, sillä hehän tapaavat toisensa viikosta toiseen!

Crosstraining

Crosstraining on sporttinen, rankka treeni, jossa sinut haastetaan voima- ja kestävyysharjoituksiin.

2. TIEDÄT, MITÄ ”VIHARAKKAUS” TARKOITTAA

Ennen Crosstrainingin aloittamista saatoit ihmetellä, miksi tällainen termi on ylipäätään olemassa. Voivatko rakkaus ja viha olla sama asia? Crosstrainingia harrastettuasi voit olla siitä varma. Tuskin olet juuri koskaan tuntenut treenin aikana yhtä paljon vihaa (se on NIIN rankkaa!) kuin rakkautta (hyvänolontunne treenin jälkeen on totaalinen!). Varoitus: Crosstraining voi aiheuttaa riippuvuutta!


NOPEA, HAUSKA JA HYVÄÄ KANNUSTUSTA MUSIIKISTA JA INNOSTAVALTA OHJAAJALTA. KOVA KÄSITTELY. – LOUISE


3. Vapaa-aikasi menee vaatteiden pesemiseen ja syömiseen

Totta kai pesit pyykkiä ja söit myös ennen kuin aloitit tämän lajin. Crosstraining antaa lisää intoa treenaamiseen, mikä on tietenkin hienoa, mutta sen takia käytät myös paljon enemmän treenivaatteita (jotka täytyy pestä) ja sinulla on useammin nälkä.

4. Ystäväsi ihmettelevät, mistä olet saanut kaiken energian

Erittäin tehokkaan treenin jälkeen elimistöön syöksyvä endorfiini antaa energiaa loppupäiväksi. Mieliala on korkealla, ja työkaverit ja ystävät ihmettelevät uteliaina mistä se johtuu.

5. Tavallinen kuntosalitreeni ei tunnu enää yhtä hauskalta

Jalkaprässi salilla, lankutus peilin edessä tai muutama kilometri juoksumatolla – nämä vaihtoehdot eivät houkuttele enää sen jälkeen, kun Crosstrainingista on tullut suuri osa elämää. (Muista kuitenkin, että vanhojakin treenisuosikkeja kannattaa kokeilla uudelleen!)

6. Ensimmäiseksi treenin jälkeen tartut puhelimeen

Et kuitenkaan mene tarkistamaan sähköpostia, päivittämään Facebookia tai ottamaan selfietä. Ei, vaan haluat heti varmistaa paikan seuraavan viikon Crosstraining-treeniin. Se on niin hauskaa!

Varaa paikka seuraavaan Crosstraining-treeniin jo tänään. Tee varaus täällä!