Valmiina pyörien päällä?

Spinning-polkupyörät hurisevat. Kasvot punoittavat ohjaustankojen yläpuolella. Jalat takovat kuin rumpukapulat. Kovaa ja rankkaa, mutta miesten mieleen. Ja naisten.
ELIXIA
Kategoria
Harjoittelu

Cycling-kuntoilijat pyöräilevät sisällä. Tässä erittäin suositussa treenausmuodossa yhdistyy kolme houkuttelevaa asiaa: nopeus, voima ja kestävyys. Siksi ELIXIA Bislettillä on ahdasta, kun tapaamme ohjaaja Hilde Mette Jarbon.

Cycling

Kohota kuntoasi ja anna hien virrata Cycling-sisäpyöräilytunneilla. Tunnit sopivat sekä aloittelijoille että kokeneimmille kuntoilijoille.

Suosittua ja sopii kaikille

– Pyöräily on suosittua, koska se on hellävaraista, tehokasta ja sosiaalista. Kaikki voivat osallistua lähtötasostaan riippumatta, kuntopyöräilyohjaajana viisi ja puoli vuotta työskennellyt Jarbo kertoo.

– Jokainen valitsee intensiteetin itse, ja omaa edistymistä voi seurata suuresta näytöstä, joten tämä sopii kaikille. Minusta tuntuu siltä, että useimmat tunneilleni osallistuvat haluavat piiskata itsensä ajamaan kovempaa kuin he ajaisivat yksin harjoitellessaan.

Kuntoileminen ryhmässä on suosittua, koska muiden läsnäolo kannustaa tekemään parhaansa.

Mitä enemmän, sitä mukavampaa

– Treenaaminen ryhmässä kannattaa, koska silloin motivoituu yrittämään enemmän. Lisäksi tiettynä aikana järjestettävään tuntiin on helppoa sitoutua. Itsekuri voittaa sohvan ja television houkutukset.

Ryhmäliikunta

Harjoittelu ryhmässä on paitsi hauskaa, myös tehokasta ja motivoivaa! Lue lisää ja tutustu tuntikuvauksiin.

Tätä mieltä ovat myös Thomas (27) ja Kent (44), jotka poistuvat hikisinä ja tyytyväisinä Hilde Mette Jarbon vetämältä tunnilta. He molemmat hymyilevät iloisina, kun aivot lähettävät endorfiineja eri puolille elimistöä onnistuneen treenin jälkeen.

– Huoneen himmeä valaistus ja musiikki kannustavat. Siellä voi olla omassa kuplassaan täysin nykyhetkeen keskittyneenä, Thomas toteaa.

Kent on samaa mieltä. Heille musiikki on tärkeä osa kuntoilua. Molemmat osallistuvat muillekin ryhmäliikuntatunneille.

“Ryhmässä yllän parempiin tuloksiin”

Ryhmäliikunta

Harjoittelu ryhmässä on paitsi hauskaa, myös tehokasta ja motivoivaa! Lue lisää ja tutustu tuntikuvauksiin.

– Osallistun BODYPUMP-voimaharjoitteluun, koska tunnille osallistumalla yllän parempiin tuloksiin. Silloin ei voi jäädä nojailemaan laitteisiin ja lähettelemään tekstiviestejä kavereille, Kent kertoo.

Kun kysymme heiltä, mille ryhmätunnille he eivät osallistuisi, vastaus tulee yhdestä suusta: Zumba!

Mistä kuntoilumuodosta pidätkin – Zumbasta tai jostain muusta – ELIXIA tarjoaa laajan valikoiman. Ota yhteys lähimpään ELIXIAan ja ilmoittaudu saman tien!