Cardio Energy

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Olemme yhdistäneet parhaat palat Cardio Pulse- ja Energyn tunneista ja luoneet uuden tuntiformaatin nimeltään Cardio Energy. Tämä mukaansatempaava ja askeleiltaan yksinkertainen harjoitus on kestoltaan 30, 45, tai 60 minuuttia. Takaamme treenin täynnä hyvää energiaa, musiikin sykettä ja hikistä haastetta.

Cardio Energy on erinomainen sydän- ja verenkiertoelimistön harjoitus ja siksi yksi ylivoimaisesti suosituimmista tunneistamme. Tämä mukaansatempaava ja askeleiltaan yksinkertainen harjoitus on kestoltaan 30, 45, tai 60 minuuttia. Takaamme treenin täynnä hyvää energiaa, musiikin sykettä ja hikistä haastetta.  Askelsarjat ovat sykettä nostavia ja lupaamme, että treenin jälkeen hymyilet tyytyväisenä. Treeni sopii sinulle, jolla on jo jonkin verran treenikokemusta.

Vastaavanlainen tunti

Power Step

Sykkeennostot step-laudalla vuorottelevat tehokkaan, toiminnallisen lihaskuntoharjoittelun kanssa.

Täydennä harjoitteluasi

Pure Strength

Lisää voimaa ja lihasmassaa! Pure Strength on voimaharjoittelua suurilla painoilla ja pienellä toistomäärällä. Tämä tunti sopii sinulle loistavasti, jos treenaat kuntosalilla, käyt muilla voimaharjoittelutunneilla tai jos haluat todellista lisähaastetta treeniisi.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi

Uutuuksia