Personal Training -palvelut yrityksille

Personal Trainer ylläpitää motivaatiota sekä auttaa asettamaan ja saavuttamaan treenitavoitteet. Personal Training -valikoimamme yrityksille sisältää neljä erilaista PT-palvelua, joiden avulla henkilöstön motivointi ei koskaan ole ollut näin helppoa! Lue lisää eri vaihtoehdoista ja ota yhteyttä.

17. Marraskuu 2022

1. PT-YKSILÖVALMENNUS

Haluatteko liikuttaa henkilöstöänne yksilöllisesti? Tämä onnistuu parhaiten PT-yksilövalmennuksen avulla. Yrityksellä on mahdollisuus ostaa joko yksittäisiä Personal Training -harjoituskertoja tai kokonaisia treenijaksoja, joissa ELIXIAn auktorisoidut Personal Trainerit auttavat yksittäistä työntekijää harjoittelussa tavoitteesta ja lähtötasosta riippumatta. Olipa hänen tavoitteenaan olla aktiivisempi arjessa, palautua loukkaantumisesta tai kehittää harjoitustekniikkaa, meiltä löydätte varmasti sopivan vaihtoehdon.

Personal Trainer (PT) on henkilökohtainen valmentaja, liikunnanalan ja valmentamisen ammattilainen, joka auttaa tehokkaasti treenitavoitteiden saavuttamisessa. Lue lisää PT-palveluista.

2. PT-RYHMÄVALMENNUS

Harjoittelu yhdessä omien työkavereiden kanssa antaa lisää motivaatiota ja kannustaa kohti yhteisiä tavoitteita. Pienryhmäharjoittelu on kivenkovaa ja tehokasta treeniä, josta saa varmasti näkyviä tuloksia.

Treenisisältö räätälöidään yritysryhmän toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Ryhmäkoko on 3–12 osallistujaa, ja yksi treenikerta on 55 minuuttia.

3. KEHONKOOSTUMUSMITTAUS

Kehonkoostumusmittaus järjestetään tapahtumana yrityksen tiloissa, jolloin koko henkilöstöllä on mahdollisuus osallistua mittaukseen. Kehonkoostumusmittauksen avulla saadaan nopeasti yksityiskohtaista ja hyödyllistä tietoa, ja mittauksen raportti käydään läpi yhdessä liikunnan-ammattilaisen kanssa.

Kehonkoostumusmittaus toimii hyvänä motivaattorina kohti terveellisempien elämäntapojen noudattamista, ja mittaustulokset toimivat hyvänä taustana henkilökohtaisen liikunta- ja ravitsemusohjelman suunnittelussa.