Oletko yksi innokkaimmista Cycling-tuntiemme kävijöistä? Tai ehkä et ole vielä aloittanut, mutta olisit valmis kokeilemaan? Nyt meillä on jotain, mikä voi innostaa sinua sisäpyöräilyn pariin entistä enemmän! Joulukuun alusta alkaen osassa keskuksistamme aloitetaan sykeohjatut Cycling-tunnti.

Intelligent Cycling - vie sisäpyöräily uudelle tasolle

Tuomme valittuihin keskuksiimme uuden Intellegent Cycling -älypyöräilyjärjestelmän, joka käyttää sykeohjausta, ohjaten harjoitustasi niin, että sinä voit keskittyä nauttimaan elämyksestä. Pääset näkemään tunnin harjoitusvaikutuksen, ehdotetun / suositeltavan sykealueen sekä watit / tehon. Tämä pohjautuu omiin henkilötietoihisi, jotka näkyvät omasta sykevyöstäsi.

Ennen tuntia:

  1. Lataa ilmainen Intelligent Cycling-sovellus puhelimeesi App Storesta tai Google Play-kaupasta.

  2. Rekisteröi tietosi ja luo käyttäjä.

  3. Etsi henkilökohtainen sykevyösi.

  4. Avaa sovellus, vaitse "Connect" valikon alareunasta ja yhdistä henkilökohtainen sykevyösi.

Ota puhelimesi mukaan

Haluatko seurata tunnin aikana omaa syketasoasi, watteja, harjoitusvaikutusta sekä-tilastoja? Siinä tapauksessa ota puhelimesi mukaan tunnille. Puhelin ei ole välttämätön, mutta silloin tilastot eivät tallennu. Edistymisen seurannan kannalta vanhoihin tilastoihin tutustuminen voi kuitenkin olla motivoivaa sekä mielenkiintoista. 

Vinkki!

Voit viedä tekemäsi harjoituksen Intelligent Cycling-sovelluksesta Stravaan. Tämä yhteys on tehtävä ennen tunnin alkua.

Intelligent Cycling_1

*Suurin osa Bluetooth-järjestelmän sisältävistä sykevöistä mm. Garmin HRM Dual, Polar H9, Polar H10, Polar Verity Sence, Suunto Smart Sensor, iQniter Smart, Wahoo Tickr Gen2 toimivat sovelluksen kanssa. Jos olet ostanut iQniter-järjestelmän kanssa sopivan sykevyön, tämä sopii yhteen myös Intelligent Cycling-sovelluksen kanssa. Valitettavasti markkinoiden uusimmat älykellot eivät ole yhteensopivia järjestelmän kanssa. Suosittelemme sinua yhdistämään sykevyösi sovelluksen kanssa ennen kun tulet keskukselle tai Cycling-studion ulkopuolella(jos monella tunnille osallistujalla on saman merkkinen sykevyö, voi oikeaan vyöhön yhdistäminen olla hankalaa juuri ennen tunnin alkua).

Tunnin Aikana:

Näin muodostat yhteyden ennen tunnin alkua

Yhdistääksesi sykevyösi näytölle mene Intelligent Cycling-sovelluksessasi kohtaan menu ja valitse“Ticket to Ride” ja lisää koodi. Ticket to Ride-koodi näkyy näytöllä, kun ohjaaja on yhdistänyt ohjelman nähtäväksi näytölle. 

Intelligent Cycling_2

Tunnin Jälkeen

Näin näet tunnin treenitilastosi

Näet henkilökohtaisen treeniraportin oman puhelimesi Intelligent Cycling-sovelluksestasi, kohdasta“Workout History”. Sieltä näet myös treenikalenterin sekä vuosiraportin. 

Intelligent_Cycling_3

Tarjoamme Intelligent Cycling -tunteja seuraavissa keskuksissa: