pixel tracking

Paras sijoituksesi!

Omaan hyvinvointiin panostaminen on paras sijoituksesi! Kun harjoittelet ELIXIAssa, saat vahvan kehon, vahvat aivot sekä roppakaupalla hyvää oloa. Liity jäseneksi tänään ja ota ensimmäinen askel kohti terveellisiä elämäntapoja!

Kohti onnellisempaa ja terveellisempää elämää ELIXIAn kanssa

Tervetuloa Pohjoismaiden suurimpaan kuntokeskusketjuun! 250 liikuntakeskusta, treenejä sisällä ja ulkona, 120 erilaista ryhmäliikuntatuntia ja lähes 200 Online Training -tuntia verkossa. Inspiroiva henkilökunta ja koulutetut Personal Trainerit kannustavat sinua kohti omia treenitavoitteitasi.

Uusi ryhmäliikuntatunti!

Workout of the Week

Uusi treeni joka viikko. Treenaa kotona tai keskuksessa ohjaajan kanssa. Varaa nyt!


Turvallista harjoittelua

ELIXIAssa

Täältä löydät ajan tasaisen tiedon siitä, miten yhdessä luomme turvallisen treeniympäristön kaikille ELIXIAssa treenaaville


Energiaa ja iloa

ryhmäliikunnasta!

Juoksua, sisäpyöräilyä, voimaharjoittelua, tanssitunteja ja joogaa. ELIXIAssa pääset harjoittamaan kehon- ja tahdonvoimaa, kestävyyttä sekä opit luomaan arkeen hengähdystaukoja ja sisäistä rauhaa. Tervetuloa tutustumaan laajaan ryhmäliikuntatarjontaamme!


Tehokasta ja motivoivaa harjoittelua PT:n kanssa

Koulutetut ja kokeneet Personal Trainerimme ovat auttaneet tuhansia jäseniämme onnistumaan.


Online Training

Jäsenenä saat pääsyn lähes 200 Online Training -tuntiimme. Löydä oma suosikkisi ja treenaa missä ja milloin haluat! Etkö ole jäsen? Kokeile kahta suosituinta Online Training -tuntiamme veloituksetta!


Uutena jäsenenä ELIXIAlla

Mukava, että olet valinnut ELIXIA-jäsenyyden! Täältä löydät kaiken tiedon, jota uutena jäsenenä tarvitset – mm. miten teet treenivarauksen ja miten löydät inspiraatiota treeneihisi.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi