Hot Yoga Flown avulla saavutat dynaamisen joogan hyödyt ja voit nauttia ihanan hikisesta harjoituksesta. Huomioithan, että tarvitset tunnille mukaasi oman maton sekä ison pyyhkeen.

Hot Yoga Flow sopii kaikille, jotka haluavat saavuttaa dynaamisen joogan hyödyt, turvallisesti hot-studiossa. Olemme kehittäneet Hot Yoga Flowsta tavallista dynaamisemman harjoituksen, joka sisältää hathajoogaan perustuvia hoivaavia liikkeitä. Tämä joogatunti kehittää ja lisää notkeutta ja voimaa. Koe harjoittelun ja hikoilun upea kokemus. Huomioithan, että HOT-tunnille tarvitset mukaasi oman maton sekä ison pyyhkeen. 

Parin viime vuoden aikana hotjooga on kehittynyt huimasti ja moneen suuntaan ja tarjolla on sekä dynaamisia että rauhallisempia tunteja. Myös hot-studion olosuhteet, lämpötila ja ilmankosteus, voivat vaihdella.

1970-luvun alkupuolen Los Angelesissa innokas joogaohjaaja Bikram Choudhury liittyi joogayhteisöön ja opetti fyysistä joogaa hot-studiossa. Nopeasti tunnetut amerikkalaiset, kuten Shirley Maclaine, Madonna, George Clooney ja monet muut, alkoivat tulla hänen tunneilleen ja tekivät Bikramin joogasta tunnettua ympäri maailman. Bikram Yoga perustui perinteiseen hathajoogaan ja muihin joogalajeihin, jotka ovat lähtöisin Intian Kalkutasta. Bikram opiskeli Bishnu Ghoshin johdolla, joka on kuuluisan Joogin omaelämäkerta -teoksen kirjoittajan Paramahansa Yoganadan nuorin veli.

Kun Bikram, joka tuolloin edusti Kalkutan Gosh joogakoulua, alkoi ohjata Japanissa ja Yhdysvalloissa, hän huomasi opiskelijoidensa olevan jäykempiä kuin mihin hän oli tottunut. Tämän hän uskoi johtuvan Intiaa viileämmästä ilmastosta, joten hän alkoi käyttää tunneillaan lämmityslaitteita ja -pattereita. Näin tuntemamme hot-jooga sai alkunsa.

Tullessasi tunnille:

- Ota mukaasi oma matto. Hygieniasyistä keskus ei lainaa mattoja HOT-tunneilla, mutta voit tarvittaessa ostaa maton vastaanotosta.

- Pukeudu kevyisiin urheiluvaatteisiin. Suosittelemme siis paitaa ja shortseja, jotka on tehty kevyestä materiaalista.

- Ota mukaasi kaksi pyyhettä – toisen pyyhkeen tulee olla riittävän iso, jotta se peittää tunnilla käytettävän joogamaton, ja toinen pyyhe toimii hikipyyhkeenä. Huomioithan, että iso pyyhe on välttämätön varutse HOT-tunneilla. Hygieniasyistä keskus ei lainaa pyyhkeitä, mutta voit tarvittaessa ostaa pyyhkeet vastaanotosta.

- Ota mukaasi vesipullo ja huolehdi nesteytyksestä etenkin ennen tuntia ja sen jälkeen.

Lämpimästi tervetuloa!

 • Kestävyys
  2/4
 • Voima
  3/4
 • Liikkuvuus
  4/4
 • Tasapaino
  2/4
 • Intensiteetti
  2/4
 • Koreografia
  0/4