Viisi kysymystä: Casall

Olemme valinneet huolella. Miettineet ja harkinneet. Tunnustelleet ja rutistelleet. Mitkä tuotemerkit soveltuvat täydellisesti ELIXIAlle ja voivat toimittaa sellaisia treenaustuotteita, jollaisia jäsenemme haluavat ja jotka motivoivat heitä? Vastaus on Casall, Kari Traa ja Under Armour – ja vain muutaman viikon kuluttua yhteistyön alkamisesta ne tuntuivat yhtä itsestään selviltä kuin joogamatto joogatunnilla. Olemme esittäneet viisi kysymystä uusille, loistaville tavarantoimittajillemme.
SATS
Kategoria
Jäsenemme

Tuo esiin paras versio itsestäsi suorituskyvyssä, hyvinvoinnissa ja ulkonäössä – riippumatta siitä, missä olet. Se on Casallin tavoite. Casall on ollut alalla jo yli 30 vuotta ja loistaa edelleen laadukkaiden treenivarusteidensa kanssa. ELIXIA on innoissaan siitä, että Casallin vahva into innovointia ja muotoilua kohtaan näkyy nyt tuotevalikoimassamme entistä enemmän.

Miten kuvailisitte Casall-tuotemerkkiänne?

Casall on ikoninen ruotsalainen tuotemerkki, joka keskittyy täysin olemaan paras treenaamisessa sekä Pohjoismaissa että kansainvälisesti. Tuotemerkki edustaa ja on perustamisestaan – vuodesta 1984 – lähtien edustanut laatua ja toimivuutta yhdistettynä muodikkuuteen. Kun tähän lisätään vielä kunnianhimomme ympäristöasioissa ja intohimomme treenaamista kohtaan, saadaan oikea käsitys siitä, mitä Casall edustaa!

Keille tuotteenne sopivat mielestänne parhaiten?

Asiakkaamme ovat tiedostavia naisia ja miehiä, joiden mielestä treenaaminen on tärkeä osa elämää. He ovat ihmisiä, jotka välittävät siitä, miten he itse elävät ja treenaavat, sekä ympäröivästä maailmasta. He eivät osta vain tuotetta, vaan he tekevät tietoisen valinnan. He haluavat tuotteen, joka täyttää heidän laatua ja muotia koskevat vaatimuksensa. Samalla he ajattelevat sitä, miten tuote on valmistettu ja miten se vaikuttaa ympäröivään maailmaan.

Miksi olette aloittaneet yhteistyön ELIXIAn kanssa?

ELIXIAlla ja Casallilla on monin tavoin samanlaiset arvot ja tavoitteet. Myös kohderyhmämme on suurelta osin sama. Siksi tuntuu todella hienolta, että olemme nyt lisänneet yhteistyötämme ja että voimme esitellä suuremman osan valikoimastamme. Casall ja ELIXIA yksinkertaisesti sopivat mainiosti yhteen!

Millaisia toiveita teillä on tästä yhteistyöstä?

Meillä on todella suuret toiveet yhteistyöstä. Edellytykset sille, että tästä tulee kaikin tavoin hyvin tärkeä myynti- ja markkinointikanava meille, ovat erittäin hyvät.

Mitkä ovat kolme parasta tuotettanne ja miksi?

Casall Confidence sports bra

, jossa on hyvän tuen antava muotoiltu toppaus. Edessä olevan vetoketjun ansiosta rintaliivit on helppo pukea ja riisua. Muotoillut ja topatut kupit istuvat täydellisesti. Pehmeän resorin rakenne siirtää kosteutta pois.

Casall Rubber band

on helppokäyttöinen, mutta monipuolinen voimaharjoitteluväline. Se on erinomainen väline venyttelyyn, voimaharjoitteluun ja kuntoutukseen, ja täydellinen jalkojen ja takamuksen treenaamiseen. Ammattiohjaajien ehdoton suosikki.

Casall Sculpture tights

tuntuvat siltä, että ne kannattelevat, muokkaavat ja muotoilevat vartaloa. Ne on suunniteltu niin, että ne tuovat esiin naisellisen vartalon kurvit ja muodot. Saumat on sijoitettu täydellisesti; housut ovat optimaalisen mukavat, ja muotoillut nauhat korostavat virtaviivaista istuvuutta ja jalkojen muotoa.