11 vinkkiä: näin pääset alkuun harjoittelussa! - ELIXIA
Elixia.fi -sivustolle
Liity jäseneksi

11 vinkkiä: näin pääset alkuun harjoittelussa!

11 vinkkiä: näin pääset alkuun harjoittelussa!

Tässä on sinulle 11 mainiota vinkkiä, joiden avulla voit polkaista harjoittelusi käyntiin. Näillä vinkeillä treenaamisesta tulee osa uutta, terveellisempää elämääsi. Samalla jaksat tehdä aiempaa enemmän haluamasi asioita ja tunnet olosi vahvemmaksi.

ELIXIA
18. lokakuuta 2018

1. Tee viikon treenikalenteri sunnuntai-iltana. Mitkä ovat suosikkejasi? Mitä haluaisit kokeilla? Kun olet varannut harjoitukset, olet motivoitunut ja valmistautunut treeniviikkoa varten.

2. Alussa on helpointa treenata aina samoina määrättyinä päivinä. Pidä kiinni suunnitelmasta, vaikka työ tai perhe vaatisivat sinulta aikaa.

3. Älä aloita liian kovaa. Turha rehkiminen on yleisin virhe, jonka ihmiset tekevät aloittaessaan harjoittelun. Jos olet vasta-alkaja, sinun ei kannata treenata viittä kertaa viikossa. Aloita rauhallisesti ja lisää treenimääriä vähitellen. Kaksi kertaa viikossa on alkuun sopiva tahti. Kyllä ne tulokset sieltä tulevat!

6. Treenaa itsesi vuoksi. Älä vertaile itseäsi muihin. Kiinnostavaa on se, miten sinä muutut vahvemmaksi ja pirteämmäksi jokaisella kerralla. Ei se, mitä joku muu tekee.

7. Aseta harjoittelullesi tavoite: juosta viisi kilometriä pysähtymättä, pudottaa painoa viisi kiloa, oppia tanssitunnin koreografia.

Treenaa PT:n kanssa

Saat Personal Trainerilta aina apua treenaamiseen, tavoitteestasi ja lähtötasostasi riippumatta. Ota harjoittelusta kaikki irti!

Lue lisää Liity jäseneksi

8. Harjoittele Personal Trainerin kanssa. Parista treenikerrasta henkilökohtaisen valmentajan kanssa saat paljon inspiraatiota ja hyödyllisiä tietoja. Saat räätälöidyn harjoitusohjelman ja kannustusta, kun sitä eniten tarvitset! Uudet jäsenet saavat yhden PT-harjoituskerran.

9. Innosta ystäviäsi ja työkavereitasi aloittamaan treenaaminen. Kavereiden kanssa on mukava treenata. 

10. Älä anna periksi! Se ei haittaa, jos et pysty treenaamaan viikkoon tai kahteen. Kunhan vain aloitat uudelleen!

11. Muista palkita itsesi! Kun olet saavuttanut tavoitteesi, osta uudet treenikengät, käy hieronnassa tai elokuvissa. Matkan varrelle kannattaa asettaa osatavoitteita, jotta treenaaminen on hauskempaa.

Treenaa, jotta jaksat tehdä enemmän sitä, mitä haluat. Tänään on täydellinen päivä aloittaa!

Tutustu valikoimaamme ja kokoa oma jäsenyytesi

Liity jäseneksi

Harjoittelu

Lue lisää aiheesta Harjoittelu →