VOIMA EI KATSO IKÄÄ

Seniori-ikäisenä saat 20 %:n alennuksen 12 kuukauden sopimusaikaisesta jäsenyydestä.

Terveys on tärkeää niin itsesi, elämänlaadun kuin läheistesi vuoksi. Me haluamme sinun voivan hyvin ja elävän täyttä sekä omannäköistäsi elämää. Tiedämme, että pystyt siihen ja meidän avullamme onnistut varmasti!

ELIXIAlta löydät ryhmäliikuntatunteja, jotka on kehitetty estämään lihasmassan katoamista ja parantamaan tasapainoa sekä liikkuvuutta, jotka usein heikentyvät iän myötä. Tarjoamme ammattiohjaajien suunnittelemia tehokkaita tunteja, joilla myös viihtyvyys ja yhdessäolo korostuvat.

Personal trainerimme sekä ryhmäliikuntaohjaajamme motivoivat sinua, jotta tulet vahvemmaksi ja saavutat tavoitteesi. Myös muu keskuksen henkilökunta sekä jäsenet kannustavat sinua ja ottavat sinut lämpimästi vastaan. Olemme huomanneet, että keskuksissamme säännöllisesti käyvät eläkeläiset luovat keskenään aivan ainutlaatuista yhteishenkeä. Tule sellaisena kuin olet, me olemme täällä sinua varten!

ELIXIA TARJOAA SEURAAVIA PALVELUITA YLI 65-VUOTIAILLE

 

*Treenikonseptipakettiin kuuluvat HiYoga, Build'n Burn sekä Prformance -tunnit eivät sisälly ryhmäliikunnan käyttöoikeuteen. 

Etunimi
Sukunimi
Puhelin
Valitse sinulle sopivin keskus
 

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi