PT Start – paras tapa aloittaa!

Jotta saat parhaan mahdollisen alun jäsenyydellesi, tarjoamme sinulle yhden harjoittelukerran Personal Trainerin kanssa.

Paras alku jäsenyydellesi

PT Startin* tarkoitus on, että saat ammattilaisen suosituksia siitä, miten sinun pitäisi treenata, jotta saavutat tavoitteesi parhaalla mahdollisella tavalla.

Millaisia tarpeita sinulla on…?

Voidakseen laatia sinulle henkilökohtaisen harjoittelusuunnitelman Personal Trainerin täytyy tutustua sinuun ja saada tietää, mikä motivoi sinua treenaamaan. Siksi Personal Training –harjoittelukerta alkaa toimistosta, jossa sinä ja Personal Trainer keskustelette tarpeistasi ja tavoitteistasi. Asetatte yhdessä lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteita treenauksellesi.

… ja minkälainen on lähtötilanne?

Jotta Personal Trainer saa mahdollisimman hyvän kuvan lähtötasostasi liikunnan suhteen, menette yhdessä kuntosalille, jossa tehdään erilaisia testejä tarpeittesi ja tavoitteittesi pohjalta. Testeillä selvitetään muun muassa tasapainosi, liikkuvuutesi, ryhtisi, keskivartalon hallintakykysi, lihasvoimasi ja kuntosi. Pääset myös tekemään tavoitteellisia harjoituksia, jotta saat kokea yksin treenaamisen ja Personal Trainerin kanssa harjoittelun eron. 

Henkilökohtaiset suositukset

Testien ja harjoittelun jälkeen, Personal Trainer tekee yhteenvedon tunnin aikana selvinneistä asioista ja antaa sinulle suositukset siitä, mitä sinun täytyy tehdä, jotta voit saavuttaa tavoitteesi.

Digitaaliset työkalut harjoittelun tukena

ELIXIAn jäsenenä käytettävissäsi on myös digitaaliset työkalumme. Sovelluksemme ja treenipäiväkirjamme avulla voit helposti tehdä varauksia, seurata sekä ELIXIAlla että muualla tekemiäsi harjoituksia ja kirjata ja kommentoida treenejäsi.

Ammattitaitoiset Personal Trainerit

Personal Trainerimme ovat hyväksytyn PT-koulutuksen suorittaneita liikunnanalan ammattilaisia. Panostamme pedagogiseen ja valmennukselliseen pätevyyteen ja otamme aina huomioon asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet ja toiveet. Kaiken tavoitteena on, että tapaaminen Personal Trainerin kanssa on mahdollisimman myönteinen ja motivoiva.

*PT Start –harjoittelukerta sisältyy sidonnaisuusajallisiin (12 kk) ELIXIA-jäsenyyksiin.

Personal Training palvelut


;