PT Start - onnistu treeneissäsi

Hyödynnä jäsenyyteesi sisältyvä veloitukseton Personal Training -tapaaminen! Tämä on tilaisuutesi saada ammattilaisen näkemys mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin sekä hyviä vinkkejä treenaamiseen!

Kaikilla ELIXIAn jäsenillä on sama toive - he haluavat päästä omiin tavoitteisiinsa sekä ylläpitää terveellisiä elämäntapoja. Tiedämme, miten tärkeä hyvä suunnitelma on tavoitteisiin pääsemisen kannalta, ja siksi tarjoamme kaikille jäsenillemme veloituksettoman PT Start -tapaamisen. Se on paras tapa aloittaa!

Mitä PT Start -tapaamisessa tapahtuu?

PT Start -tapaaminen on johdantosi ELIXIAan. Oli lähtötasosi mikä tahansa, pääset yhdessä Personal Trainerimme kanssa asettamaan itsellesi sopivat tavoitteet treenaamiseen ja kehitykseen. PT antaa sinulle neuvoja ja vinkkejä, kuinka voit suunnitella treenisi mahdollisimman tehokkaasti. Suositukset rakennetaan tavoitteidesi pohjalta unohtamatta treenin iloa ja hyvää oloa. Tapaamisessa pääset kertomaan, minkälaisesta harjoittelusta pidät ja kuinka mieluiten toteutat näitä aktiviteetteja. PT esittelee sinulle kuntokeskuksen ja vastaa kysymyksiisi ryhmäliikunnasta ja muusta treenaamisesta. 

Lataa applikaatiomme ja varaa PT Start -tapaaminen: 

sats_app.png

Yhteenveto johdannosta ELIXIAan: 

 • Varaa aika PT Start -tapaamiseen applikaatiosta
 • Personal Trainerisi odottaa sinua tapaamisen alkaessa keskuksen vastaanotossa
 • PT Start -tapaamisen aikana käytte läpi:
  • treenitavoitteesi
  • PT:n suositukset, miten sinun kannattaisi treenata
  • opastuksen lähtötasoosi soveltuviin treeniliikkeisiin, jotka tukevat tavoitettasi 
  • suosituksia välitavoitteiden asettamiseen
 • Tarvittaessa PT opastaa sinulle, miten ryhmäliikunnan ja PT-aikojen varausjärjestelmät toimivat
 • Jos jäsenyyteesi sisältyy Online Training -palvelu, PT voi myös opastaa sinua tämän palvelun käytössä. Online Training -palvelun kautta voit treenata missä ja milloin vain!

Milloin PT Start -tapaaminen vanhenee? 

PT Start -tapaaminen on voimassa yhden (1) vuoden siitä, kun aloitit jäsenyyden. Suosittelemme kuitenkin varaamaan ajan tapaamiseen pian jäsenyyden alkamisen jälkeen, jotta pääset mahdollisimman hyvin alkuun harjoittelussa. Tapaamisesta on monia hyötyjä, joten tilaisuus kannattaa hyödyntää!

Mitä PT Start -tapaaminen ei ole? 

Älä huoli - tapaaminen ei ole inhottava treenileiri, jossa PT huutaa sinulle saadaksesi sinut tekemään enemmän. Sen sijaan tapaaminen on mahdollisuus konkretisoida motivaation lähteitäsi ja tavoitteitasi. Ammattitaitoiset Personal Trainerimme työskentelevät joka päivä jäsentemme kanssa. Kerro tavoitteesi, ja me annamme sinulle ratkaisun, miten voit saavuttaa ne henkilökohtaisella opastuksella. Oletko uusi ELIXIAlla? Täältä löydät paljon hyödyllistä informaatiota koottuna yhteen paikkaan, kuten videoita siitä, miten yleisimmät kuntosalilaitteemme toimivat. 

Personal Training palvelut