Yin Yoga

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Rauhallinen ja levollinen tunti, joka lisää notkeutta ja luo rauhaa sekä keholle, että mielelle. Tunti poistaa lihasten ja sidekudosten kireyksiä sekä aktivoi verenkiertoa. Saat lisäksi mahdollisuuden rauhoittumiseen ja ajatusten rentoutumiseen.

Maailman ollessa täynnä aktiviteetteja, jatkuvia impulsseja sekä fyysistä harjoittelua ovat myös lepo ja palautuminen tärkeitä. Yin Yoga -tunnilla sinut ohjataan lempeästi asanoihin ja hengitystekniikkaan, jolla löydät rauhan keholle ja mielelle. Kyse on hyvin rauhallisesta joogamuodosta, jossa asanoissa pysytään 2–5 minuuttia, jonka vuoksi niitä on tunnin aikana myös vähemmän. Tunnit ovat erilaisia ja vaihtelevat sisällötään ohjaajasta riippuen. Yin -yoga auttaa sinua löytämään fyysisen ja henkisen tasapainon, mutta rauhallisuutensa vuoksi se voi myös haastaa sinua pysähtymään hetkessä.

Yin Yoga nousi vahvasti esiin 1980-luvulla ja sen puolestapuhujia ovat mm. Paul Grilley, Denise Kaufman, Sarah Powers, Paulie Zink ja Bernie Clark. Tästä joogamuodosta tuli nopeasti suosittua joogapiireissä erityisesti Paul Grilleyn aloitettua yksinomaan yinjoogaan perustuvien tuntien ohjauksen.

Yin Yoga sopii kaikille. Tunti on rauhallinen, eikä se edellytä aiempaa tuntemusta joogasta. Sertifioidut yinjoogaohjaajat opastavat turvallisesti asanasta toiseen hengityksen tahtiin.

Vastaavanlainen tunti

Yin Release

Yin Release on rauhallinen, kehon ja mielen havainnointiin perustuva tunti, joka lisää notkeutta ja rauhoittaa kehoa ja mieltä.

Täydennä harjoitteluasi

Yoga Flow

Yoga Flow -tunnilla voit nauttia vahvistavasta harjoituksesta, jossa pehmeät ja voimakkaat asennot haastavat kehoa ja mieltä monin eri tavoin.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi