Hot Vinyasa Flow

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Hot Vinyasa Flow Yoga on vaativa hyvän mielen joogatunti, jossa keskitytään yhdistämään joogahengitys eri asanoihin. Tunti kehittää sekä liikkuvutta että voimaa ja pääset nauttimaan ihanan hikisestä harjoituksesta. Huomioithan, että tarvitset tunnille mukaasi oman maton sekä ison pyyhkeen.

Hot Vinyasa Flow Yoga on dynaaminen, sujuvasti etenevä hyvän mielen joogatunti. Se on joogahengityksen ja asanat yhdistävä kehoa ja mieltä tasapainottava harjoitus, jossa liikkeet vaihtuvat säännölliseen rytmikkääseen tahtiin. Tunti etenee vaativuudeltaan asteittain asanasta toiseen päätyen usein yhteen haastavampaan asentoon. Kaikilla tunneilla sinua ohjaa sertifioitu Vinyasa Flow Yoga -opettaja.

Hot Vinyasa Flow Yoga voi pitää sisällään vaikutteita useista eri joogan tyylisuunnista. Tunneille onkin siksi luonteenomaista, että ne eivät koskaaan ole sisällöltään täysin samanlaisia. Hot Vinyasa Flow Yoga -tunnilla keskityt enemmän joogaopettajan sinulle antamiin ohjeisiin ja se tarjoaa sinulle erinomaisen haasteen, mutta myös mahdollisuuden hyvään ja vahvaan läsnäoloon läpi koko tunnin. Tunti parantaa liikkuvuttasi ja kehittää voimaa. Lisähaastetta tuo myös studion lämpö.

Tullessasi tunnille:

- Ota mukaasi oma matto. Hygieniasyistä keskus ei lainaa mattoja Hot-tunneilla, mutta voit tarvittaessa ostaa maton vastaanotosta.

- Pukeudu kevyisiin urheiluvaatteisiin. Suosittelemme siis paitaa ja shortseja, jotka on tehty kevyestä materiaalista.

- Ota mukaasi kaksi pyyhettä – toisen pyyhkeen tulee olla riittävän iso, jotta se peittää tunnilla käytettävän joogamaton, ja toinen pyyhe toimii hikipyyhkeenä. Huomioithan, että iso pyyhe on välttämätön varutse Hot-tunneilla. 

- Ota mukaasi vesipullo ja huolehdi nesteytyksestä etenkin ennen tuntia ja sen jälkeen.

Lämpimästi tervetuloa!

Vastaavanlainen tunti

Hot Yoga Flow

Hot Yoga Flown avulla saavutat dynaamisen joogan hyödyt ja voit nauttia ihanan hikisesta harjoituksesta. Huomioithan, että tarvitset tunnille mukaasi oman maton sekä ison pyyhkeen.

Täydennä harjoitteluasi

Hot Yoga Release

Hot Yoga Release sopii kaikille, jotka haluavat rauhallisen joogaharjoituksen ja samalla nauttia lämpimän studion takaamasta rentoutuksesta. Huom. Tarvitset tunnille mukaasi oman maton sekä ison pyyhkeen.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi