BODYJAM™

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Les Mills BODYJAM® on energinen kardiotreeni, tanssitunti, jossa tehdään kaksi pääasiassa house-, latino- ja hip hop -vaikutteista koreografiaa, uusimpiin musiikkeihin eri puolilta maailmaa. Tähän tanssielämykseen haluat heittäytyä mukaan!

BODYJAM™ on koreografinen kardioharjoitus, jossa pääset nauttimaan tanssin ja musiikin uusimmista tuulista. Tällä tunnilla hauskanpito korostuu yhtä paljon kuin hikoilu.

Tunti on täydellinen valinta tanssia rakastaville sekä niille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan ja parantaa koordinaatiotaan lähes huomaamatta. Tunti parantaa kehonhallintaasi ja pääset treenaamaan kehosi ilmaisukykyä, samalla kun annata tanssin viedä mukanaan!

Taitavat ohjaajamme opastavat sinua liikkumaan asenteella ja hyvällä meiningillä, joten tule rohkeasti fiilistelemään.

Kuten kaikki LES MILLS™ -tuoteperheeseen kuuluvat ohjelmat, BODYJAM™-tunnin musiikki ja koreografia uudistuu kolmen kuukauden välein. Jokainen uusi ohjelma tulee olemaan erilainen kokemus ja sisältämään musiikin ja tanssin uusimpia tuulia.

Vastaavanlainen tunti

Street Dance

Hip hop ja Funk-musiikkiin rakennettu tanssitunti.

Täydennä harjoitteluasi

Shape Up

Koko kehon perusteellista voima- ja liikkuvuustreeniä. Keskitymme toiminnallisuuteen, liikkeiden laatuun ja harjoituksen flow'hun.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi