BODYJAM™

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Les Mills BODYJAM™ on tanssitunti, jossa sekä tanssityylit että musiikki edustavat uusimpia tuulia.

BODYJAM™ on kestävyysharjoittelutunti, jossa pääset nauttimaan tanssin ja musiikin uusimmista tuulista. Tällä tunnilla hauskanpito korostuu yhtä paljon kuin hikoilu.

Se on täydellinen tunti sekä tanssia rakastaville että niille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan ja parantaa koordinaatiotaan lähes huomaamatta. Harjoita kehonhallintaasi ja kehosi ilmaisukykyä ja anna tanssin viedä mukanaan!

Taitavat ohjaajamme opastavat sinua liikkumaan asenteella ja hyvällä meiningillä, joten nappaa kaverit mukaasi ja tule fiilistelemään.

- Monet asiakkaamme ovat toivoneet lisää tanssillisia tunteja valikoimaamme, joten uskon BODYJAM™-tunnin olevan täydellinen lisä tarjontaamme. SH’BAM™-tuntiin verrattuna BODYJAM™ on koreografialtaan haastavampi tunti, kertoo Silja Silvanto, ELIXIA Finlandin Ryhmäliikunta- ja Personal Training –spesialisti.

Kuten kaikki LES MILLS™ -tuoteperheeseen kuuluvat ohjelmat, BODYJAM™-tunnin musiikki ja koreografia uudistuu kolmen kuukauden välein. Jokainen uusi ohjelma tulee olemaan erilainen kokemus ja sisältämään musiikin ja tanssin uusimpia tuulia.

Vastaavanlainen tunti

Street Dance

Hip hop ja Funk-musiikkiin rakennettu tanssitunti.

Täydennä harjoitteluasi

Shape Up

Koko kehon perusteellista voima- ja liikkuvuustreeniä. Keskitymme toiminnallisuuteen, liikkeiden laatuun ja harjoituksen flow'hun.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi

Uutuuksia