HiYoga Yin Yoga

Intensiteetti

Koreografia

Kestävyys

Voima

Liikkuvuus

Tasapaino

Yin-jooga on rauhallinen ja meditatiivinen joogamuoto, joka perustuu taolaiseen yin ja yang -ajatteluun. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

Yin ja yang ovat tämän teorian mukaan kaksi vastakkaista, syklisessä rytmissä toisikseen muuntuvaa voimaa, jotka yhdessä luovat harmoniaa.

Useimmilla meistä on paljon yangia elämässään: aktiviteetteja, kiirettä, työtä, ja voimia jotka nähdään perinteisesti kovempina arvoina kiinalaisessa filosofiassa. Yin-jooga antaa meille tämän vastapainoksi enemmän pehmeitä arvoja: lepoa, vakautta ja tietoisuutta. Tunnin aikana teemme rauhallisia fyysisiä joogaharjoituksia joogamatolla istuen tai maaten. Pidämme asennot pitkään, jopa viiden minuutin ajan, jotta saamme vaikutettua kehon sidekudoksiin ja siten lisättyä liikkuvuutta. Poistamme kireyttä ja virkistämme verenkiertoa tukirangan lihaksistossa, sidekudoksissa, nivelissä ja nivelsiteissä ja luomme tilaa rauhallisuudelle ja mietiskelylle.

Yin-joogalla luomme tasapainoa kehoon ja ehkä myös elämään. Yin-joogasta voi olla iloa kaikille, myös heille, jotka muutoin harrastavat voimakkaampaa ja dynaamisempaa joogaa.

*HiYoga sisältyy treenikonseptipakettiimme, joka maksaa ryhmäliikuntajäsenille + 10,00 €/kk. Tämän jälkeen voit osallistua kaikille treenikonseptitunneille: Build’n BurnPrformance ja HiYoga (ei koske Oslon Schultz gate -keskusta) jäsenyytesi laajuuden mukaisesti. Haluatko lisätä treenipaketin jäsenyyteesi? Klikkaa tästä.

Vastaavanlaisia HiYoga-tunteja

HiYoga Recover

HiYoga Recover on yksi itse kehittämistämme harjoituksista, joka on laadittu kaikille, joilla on erityistarpeita tai joiden keho ja terveys tarvitsevat erityishuomiota. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

Täydennä harjoitteluasi HiYoga-tunneilla

HiYoga Hatha Yoga

Hatha on kaikille sopiva klassinen joogamuoto. ”Ha” tarkoittaa aurinkoa ja ”tha” tarkoittaa kuuta. Hatha-joogassa kyse on tasapainon löytämisestä näiden kahden ja muiden täydentävien elementtien, kuten miehisen/naisellisen, kovan/pehmeän ja aktiivisuuden/levon välillä. Varataksesi tämän tunnit, tarvitset jäsenyyteesi erikoistuntipaketin.

Tutustu vaihtoehtoihin ja kokoa oma palvelupakettisi.

Liity jäseneksi