ELIXIA liikuntapalvelut etänä

SATS Online -verkkovalmennusalustan kautta työnantaja voi nyt ensimmäistä kertaa tarjota valmennusta ja liikuntaa kaikille työntekijöilleen ja heidän perheilleen; asuinpaikasta, liikuntakokemuksesta tai tavoitteesta riippumatta! Kyseessä on verkkopohjainen treenialusta, jossa harjoitukset on räätälöity useimpiin tarpeisiin, ja joita ohjaavat alansa parhaat ohjaajat.

11. Tammikuu 2023

SATS Online TARJOAA KÄYTTÄJÄLLE:

  • SATS Online on siellä missä sinäkin, silloin kun itse haluat. Treenaa kotona, mökillä tai vaikkapa hotellihuoneessa tietokoneen, tabletin, puhelimen tai älytelevision välityksellä.

  • Voit treenata yksin tai yhdessä perheesi, ystäviesi sekä kollegoidesi kanssa.

  • Laaja ja monipuolinen treenivalikoima, jota päivitetään viikoittain.

  • Harjoitusten kestot ja haasteellisuus vaihtelevat eri kategorioista riippuen niille, jotka eivät ole aikaisemmin liikkuneet ja niille, jotka ovat jo kokeneita harrastajia.

  • Yli 750 erilaista ammattitaitoisesti laadittua ja ohjattua, turvallista ja monipuolista harjoitusta.

  • Päivittäisiä live-tunteja.

  • Lyhyitä treenejä ja taukojumppia työpäivän piristykseksi niin työpaikalle, kuin kotitoimistolle.

 

PALVELUA ON HELPPO HALLINNOIDA JA KÄYTTÄÄ

SATS Online mahdollistaa koko henkilöstön aktivoinnin, paikkakunnasta riippumatta, ilman jäsenyyttä. Palvelu varmistaa tasapuoliset liikuntapalvelut ja mahdollistaa matalankynnyksen liikkumisen koko henkilöstölle. Palvelu motivoi sekä passiivisia että aktiivisia liikkujia.

Työnantajan on helppo hallinnoida palvelua. Palvelussa on yksinkertainen henkilökohtainen rekisteröityminen. Lisäksi työnantaja saa valmiin markkinointimateriaalin tiedottamisen tueksi. 12 kuukauden sopimus antaa rajoituksettoman palvelun käyttöoikeuden koko henkilöstölle.

Tutustu SATS Online-palveluun täältä.